DOLAR

32,5769

0.01%
EURO

34,8883

-0.02%
ALTIN(gr)

2.432,08

0,09%
BİST 100

%
Ayda 127 TL Ödeyerek Kredi Almanın Önünü Açan TEB 3 Ay Ödeme İstemiyor
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ayda 127 TL Ödeyerek Kredi Almanın Önünü Açan TEB 3 Ay Ödeme İstemiyor

Ayda 127 TL Ödeyerek Kredi Almanın Önünü Açan TEB 3 Ay Ödeme İstemiyor

Merkez Bankasının açıklamalarını dikkate alarak faiz oranlarında revizeye giden TEB yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:22
Ayda 127 TL Ödeyerek Kredi Almanın Önünü Açan TEB 3 Ay Ödeme İstemiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre yeni bir kredi kampanyası için düğmeye basan TEB tüm vatandaşların kredi kampanyasından yararlanmasını istiyor. Düşük faiz oranları yanı sıra ödeme planındaki rahatlık vatandaşı oldukça sevindirdi. Bu sayede vatandaş kredi aldıktan sonra ödeme derdine düşmeyecek ve alınan kredi rahat bir şekilde kullanılabilecek. Pandemiden dolayı iş imkanı daralan vatandaş kredi alarak ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Halihazırda işi olan vatandaşlar ise tam anlamıyla maaş alamayabiliyor. Tüm bu mali krizleri çözmeye hazırlanan TEB 3 bin TL’ye varan krediler ile her ailenin ihtiyacını görmeyi hedefliyor. Banka kredi limitlerini baz alarak yıllık toplam faiz tutarını da açıkladı. Buna göre toplamda 811 TL toplam faiz ödenmiş olacak.

Vade Seçenekleri Vatandaşın Bilgisine Sunulacak

Başvuru işlemleri esnasında banka sizden sembolik bir ücret talep edecek. 15 TL dosya masrafı ödeyerek bankanın tüm hizmetlerinden yararlanmanız mümkün olacak. Kredi almadan önce banka çalışanları ve sanal asistanlardan destek alabilirsiniz. Verilecek dosya masrafıyla beraber vatandaşlar kredi alma işlemlerinden itibaren kredi borcu bitene kadar bankadan her şekilde bilgi alabilir. Ödeme planı oluşturulurken 30 aya kadar vade seçeneğinin olduğu hatırlatılacak. Bu 30 ay, 3 ay geri ödemesiz geçen sürede sonra başlatılacak. Bundan dolayı vatandaşların kafasında karışıklık oluşturulmamaya çalışılacak. Faiz oranları hakkında da bilgi veren banka %1.35 faiz oranı ile kredi işlemlerini halledecek. Bu oran yıllık %21.78’e denk geliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP