DOLAR

32,5902

0.34%
EURO

34,8339

0.26%
ALTIN(gr)

2.505,87

0,88%
BİST 100

%
Öğrencilere Nakdi Destek Konusunda Son Viraj Alındı Bazı Kalemlere Zam Yapıldı
  • Finans 365
  • Finans
  • Öğrencilere Nakdi Destek Konusunda Son Viraj Alındı Bazı Kalemlere Zam Yapıldı

Öğrencilere Nakdi Destek Konusunda Son Viraj Alındı Bazı Kalemlere Zam Yapıldı

Öğrenciler devletten nakdi destek almak için E Devletin sayfasından da ayrılamıyor. Açıklamaya göre ödeme kapıda. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:22
Öğrencilere Nakdi Destek Konusunda Son Viraj Alındı Bazı Kalemlere Zam Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet desteklerinin daha fazla genele yayıldığı bu dönemde öğrencilerin de destek aldığı görülüyor. Öğrencilere verilen destekler sadece tek kanatta değil birçok kanatta devam ediyor. Sene içinde toplamda 4 bin TL’ye yalın destek alan öğrencilere bir destek daha geliyor. Yapılan açıklamaya göre kız ve erkek öğrenci fark etmeksizin her öğrenciye 150 TL ödeme yapılacağı gibi genel anlamda da bir destek ödemesi söz konusu olacak. Yapılacak olan ödemelerin geri ödemesi olmayacak buna ilaveten öğrencelerin başarıları bu ödemelerde gerekli olmayacak. Toplamda a 4 bin TL ödeme alan öğrencilerin aldığı bazı ödemelerde başarılı olmak ciddi bir kriter olarak sayılırken şimdilerde aynı kriterin olmayışı yürekleri ferahlatıyor.

Dileyen Transkript Ekleyebilir

Anaokulu öğrencilerinden lisansüstü öğrencilerine kadar herkesin başvuru yapacağı devlet desteğinde yaş faktörü önemli olacak. Çünkü 18 yaşının altında olan öğrencilerin başvuruları velileri aracılığıyla ilgili kurumlara ulaşmak zorunda buna ek olarak velilerin de çeşitli bilgileri ilgili kurumlara gitmeli. Ancak 18 yaşından büyük olan öğrencilerin kendi başlarına başvuru yapmalarına bir engel yok ancak hane içine gren gelirin ciddi anlamda ehemmiyeti var. Kişiler ster ebeveynleriyle başvuru yapsın ister yapamasın muhakkak haneye giren geliri ilgili kuruma göndermek zorunda. Öğrencilerin öğrenci olduğuna dair bir belgeni de başvuru evrakında isteneceği biliniyor transkript ise isteğe bağlı bir şekilde evraklar arasına eklenebilecek nitelikte bir evrak olarak açıklama yapıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP