DOLAR

32,5861

0.03%
EURO

34,9679

0.22%
ALTIN(gr)

2.425,40

0,10%
BİST 100

%
Akbank Cazip Emekli Kampanyaları

Akbank Cazip Emekli Kampanyaları

SGK Emekli Kampanyası ile maaşını Akbank'tan alan yeni emekliler ücretsiz hobi kursları ve 450 Türk Lirası'na kadar promosyondan faydalanıyor!

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:22
Akbank Cazip Emekli Kampanyaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

22 Eylül 2017 tarihinden günümüze dek emekli olmuş ve 31 Mart 2018 tarihine kadar emekli olacağı kesin olan Sosyal Güvenlik Kurumu’na bağlı tüm çalışan vatandaşlar ilk emekli maaşlarını ve ikramiyelerini SGK Emekli Kampanyası bünyesinde Akbank’tan almak isterlerse 450 Türk Lirası’na kadar promosyondan yararlandıkları gibi hobi kurslarından da ücretsiz olarak faydalanabiliyorlar! Ayrıca bu hizmetten faydalanan tüm çalışanlar için Türkiye genelinde Akbank, antlaşmalı olan hobi ve sanat eğitim merkezlerinde 1 ay içinde 4 derslik ücretsiz kişiye özel kurslar veriyor. Bununla da yetinmeyen Akbank, bankadan alınacak maaşın tutarına göre 450 Türk Lirası’na kadar varan miktarda nakit promosyon ve bir çok özel ayrıcalık sunuyor.

Emekli sandığından yeni emekli olacak çalışanlar Akbank’ın kampanyasından faydalanmak için ne yapmalılar?

Akbank’ın 22 Eylül 2017 ve 31 Mart 2018 arasında emekli olacak çalışanlara sunduğu hizmette sınır yok. Bu kampanyaya Emekli Sandığı’ndan katılacak çalışanlar, hali hazırda çalıştıkları kuruma verdikleri / verecekleri emeklilik dilekçelerinin maaş ve ikramiye ödemeleri kısmında yapılacak bankaya yönelik tercihlerini Akbank olarak belirtmeleri yeterli.

SGK ve BAĞKUR çalışanlarının yapması gerekenler nelerdir?

Emekli Sandığı’ndan farklı olmak üzere SGK ve BAĞKUR’lu emekliler ise SGK Emekli Kampanyası hizmetini almak için Sosyal Güvenlik Kurumu’nun il ve ilçe merkezlerindeki Müdürlükleri’ne emeklilik başvurusu yaparken dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde ödeme ve ikramiye hizmetlerinin alınacağı banka olarak Akbank’ı tercih edebilirlerken bu işlem e-devlet üzerinden de yapılabilinmektedir.

Kampanyaya katılım koşulları nedir?

Akbank’ın yeni emeklilere dönük kampanyasına katılmak için 22 Eylül 2017 ve 31 Mart 2018 arasında emekli olunmuş veya olunacak olunması gerekmektedir. İlk emekli maaşlarını veya ikramiyelerini SGK Emekli Kampanyası aracılığıyla Akbank’tan almak isteyen çalışanlara Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren sanat okulları aracılığı ile kişiye özel 1 aylık hediye ücretsiz eğitim verilecektir.

Bu bağlamdaki antlaşmalı okul ve kampanyanın detaylı bilgilerine ulaşmak için www.emeklininhobisi.com internet adresi kullanılabilinir. Kursa katılım başvurusu yapma imkanı 30 Haziran 2018 tarihine kadar sürerken bu kurs dahilinde eğitim almak için son tarih 31 Temmuz 2018’dir. Kampanya, ilk ikramiye veya maaşını Akbank’tan alacak ilk 10.000 kişi adına sınırlandırılmıştır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP