DOLAR

32,3791

0.17%
EURO

35,0149

-0.22%
ALTIN(gr)

2.324,53

0,23%
BİST 100

%
Akbank Kefil Yok Dedi Başvurular Anında Arttı

Akbank Kefil Yok Dedi Başvurular Anında Arttı

Akbank yeni kredi kampanyasınıvatandaşlar ile paylaştı. Faiz oranlarını değiştirmeyen banka milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürdü. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:22
Akbank Kefil Yok Dedi Başvurular Anında Arttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre başta esnaf olmak üzere tüm meslek gruplarındaki vatandaşlara kredi verecek olan Akbank ülke genelinde seferberlik başlattı. Herkesin maddi kaygılarla boğuştuğu dönemde banka vatandaşlara 50 bin TL alt limit 80 bin TL üst limit olmak üzere kredi verecek. Verilecek kredinin 48 aya varan vade seçenekleri olacak. Bu bağlamda herkes borcunu bütçesini sarsmadan kolaylıkla ödeyecek.Vatandaşların çağrısına kulak veren banka bir yenilik daha başlattı. Uzun zamandır hiçbir banka vatandaşlara kredi verirken sadece gelir belgesi istemiyordu. Muhakkakkefil ya da teminat arayan bankalar vatandaşların kredi almasına engeldi. Pandemi uzun sürünce herkes nakit ihtiyacı yaşıyor. Bundandolayı kimse kimseye şu an için kefil olamaz.

SMS Yöntemi Son Çare

Akbank bunu bildiğinden vevatandaşların kredi almasını istediğindenvatandaşlar için kefilsiz ve teminatsız kredileri çıkardı. Sadece gelir belgesinin olması vatandaşlar için yeterli olacak. Vatandaşların bu talebinin olumlu karşılanması kredi kampanyasına başvuruları inanılmaz şekildeartırdı. Faiz oranları ise yüzleri bir kez daha güldürdü. %2.1 oranında faiz ile işlem yapacak olan banka vatandaşlara kolaylık sağlamakaçısındanödeme planını ortak yapmayı teklif ediyor. Bu sayede herkes bütçesine göre bir ödeme planına sahip olacak. Başvurular banka şubelerindenolacağı gibi Alo Kredi Destek Hattı ve online şekilde de gerçekleşebilecek. Bu sayede kredi kampanyasından yararlanmayan vatandaş kalmayacak. Kredi almak isteyen vatandaşlar için SMS yönetimini devreye konacağını belirten banka başka kredi kampanyalarını işaret etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP