DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.440,48

0,20%
BİST 100

%
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2019 Yılı İçin Ekonomi ve Yatırım Müjdesi
  • Finans 365
  • Finans
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2019 Yılı İçin Ekonomi ve Yatırım Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2019 Yılı İçin Ekonomi ve Yatırım Müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısı kapsamında bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında siyasi gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019 yılı öncesinde ekonomi anlamında atılacak adımlara dair de değerlendirmelerde bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 2019 Yılı İçin Ekonomi ve Yatırım Müjdesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısı kapsamında yapmış olduğu konuşmasında hem iç hemde dış meselelere dair açıklamalarda bulundu.

Bu konuda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ege konusu, Akdeniz’de enerji arama çalışmaları, iç siyasetten ise ekonomi gündemine dair değerlendirmelerini kamuoyu ile paylaştı.

YATIRIM VE İSTİHDAM AÇIKLAMASI

AK Parti grup toplantısı kapsamında yapmış olduğu konuşmasında ekonomi gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin en sıkıntılı zamanlarında bile atmış olduğu adımları değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiye dair konuşmasında şu açıklamalarda bulundu. ”Ekonomide yaz aylarında maruz kaldığımız saldırıların olumsuz etkilerini yavaş yavaş siliyoruz. Türkiye, en sıkıntılı günlerinde İstanbul Havalimanı’nın ve Star Rafinesi, TANAP’ın açılışını yaparak dünya gündeminde en üst sıralarında yer almıştır.”

İstihdam ve yatırım konusuna hızlı bir başlangıç yapmak istediklerini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Aralık ayı ile birlikte yeni bir yatırım ve istihdam seferberliği başlatarak 2019’a güçlü bir giriş yapacağız.” dedi.

EGE VE AKDENİZ DEĞERLENDİRMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının başında Yunanistan’ın karasularını 12 mil uzatma gayretine değinerek başladı. Bu çalışmaların beyhude olduğu ve Türkiye’nin buna asla müsaade etmeyeceğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ülkemizi 12 mil meselesinde adeta Ege Denizi’ne ayak basamaz gayretleri beyhudedir. Haklarımızı sonuna kadar kullanmakta ve buna engel olmak isteyenlere hadlerini bildirmekte kararlıyız.” ifadelerini kullandı. Akdeniz’de yaşanan enerji arama çalışmaları konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu konuda da Türkiye’nin fırsatçılığa müsaade etmeyeceğinin altını çizdi.

ABD’YE YPG ELEŞTİRİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan grup toplantısı kapsamında yapmış olduğu konuşmasında ayrıca ABD’nin YPG ile olan ilişkisini eleştirdi. Bu konuda çok çarpıcı ifadeler kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’ye kendi bekamız neyi gerektiriyorsa onu yaparız açıklamasında bulundu.

”PKK’nın Suriye kolunu oluşturan terör örgütünün tek hedefi ülkemizdir. Kandil’dekilerin dağlara kaçırılan kızları kadınları ne hale getirdiklerini tüm dünya izliyor. Onlardan doğan çocuklarda Avrupa’da şurada burada satılıyor. Ülkemize verdikleri sözleri tutmayanlar artık yolun sonuna geldiklerini görmelidirler. Müttefik olduğumuzu söyleyenler için bu bir fırsattır. Ülkemizi hedef alan teröristlerin önünden çekildikleri takdirde Türkiye’nin yanında olduklarını anlayacağız. Aksi kendi bekamız için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmaya devam edeceğiz.”

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP