DOLAR

32,5304

0.12%
EURO

35,0086

-0.08%
ALTIN(gr)

2.438,36

0,11%
BİST 100

%
Kredi Notu Düşüklere Kredi Veren Bankalar (2023 Güncel Tam Liste)

Kredi Notu Düşüklere Kredi Veren Bankalar (2023 Güncel Tam Liste)

ABONE OL
10 Aralık 2022 15:47
Kredi Notu Düşüklere Kredi Veren Bankalar (2023 Güncel Tam Liste)
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi notunuz düşükse ve bankalardan hızlı bir şekilde kredi almak istiyorsanız, kredi notu düşük kişilere kredi veren bankaların listesini inceleyebilirsiniz. Kefil ve teminat desteği ile kredi almak için gerekli şartları, faiz oranlarını ve vade seçeneklerini haberimizde inceleyebilirsiniz.

Kredi notu düşük olanlara verilen krediler kapsamında bankalar daha düşük miktarda, kefil ve teminat desteği ile kredi imkanları sunmaktadır. Bu kapsamda kredilerde faiz oranları artmıştır. Kredi notu düşüklere verilen kredileri alabilmek için banka şubelerinin ziyaret edilmesi daha yerinde olacaktır.

Kredi notunuzun çok düşük olduğunu düşünüyorsanız başvurunuzu internet üzerinden ya da SMS yoluyla yaparsınız, bu durum şansınızı azaltacaktır. Bunun yanında kredi notunuzun düşük olduğunu ve reddedileceğinizi bildiğiniz halde yapacağınız başvurular, sürekli olarak ret cevabı alacağınızdan kredi notunuzu daha da düşürecektir. Düşük kredi notu durumunda kredi notunuzun yükselmesi için çalışmanız, kredi başvurusu yapmanızdan daha mantıklı olacaktır.

Kredi Notunuzu Düşünmeyin: Burgan Bank Kredisi

Kredi notu düşüklere Burgan Bank kredisi kapsamında kredi notuna göre belirlenen faiz oranlarından yararlanılabilmektedir. Kredi notunuza, gelir durumunuza göre şekillenen faiz oranları sayesinde riskli kredi çekimine izin verilmemektedir. Bu kapsamda banka, ödenemeyecek kredi taksitleri belirlememekte, tüm gelir, gider dengenizi göz önünde bulundurarak sağla dayanaklarla kredi vermektedir. Özel sermayeli bankalar arasında bulunan Burgan Bank, en düşük kredi notu puanları arasında bulunan 800 puana dahi kredi verebilmektedir. Bu kredide banka, 48 aya kadar vade imkanı tanımaktadır.

Ziraat Bankası Kredi Notu Düşüklere Yardımcı Oluyor!

Kredi notu düşükler için Ziraat Bankası kredileri kapsamında 20.000 TL limite kadar kredi imkanı sunulmaktadır. 36 aya kadar vade imkanı sunulan kredi, 18 yaşını doldurmuş ve çalışır durumda olanlar için verilmektedir. Tüketici kredisi kapsamında verilen kredi, kefil ve teminat şartı aramaktadır. Ancak bu şart, kredi alınması konusunda değil, kredinin arttırılması konusunda konmuştur. Her durumda alabileceğiniz bu kredide, eğer teminatınız yoksa 10.000 TL kredi alabilirken, teminatınız varsa alacağınız miktar 20.000 TL limitinin tamamına varabilir. Eğer teminatınız yoksa aylık gelirinizin en fazla %20’si tutarında taksitlerle ödeyebileceğiniz kredileri alabilirsiniz. Kredinin detaylarına Ziraat Bankası internet sitesinin ürünler kısmından ulaşabilirsiniz.

Fibabanka Kredi Notu Düşüklere Kredi

Kredi notu düşüklere Fibabanka kredisi kapsamında belirlenen kredi tutarı 10.000 TL limittedir. Kredi vadeleri 24 ay vadelidir. Kredi için belirlenen komisyon tutarı 100 TL ile 270 TL arasında değişmektedir. Başvurularda konan şartlardan biri de başvuru yapan kişinin 20 yaşını doldurmuş ve çalışır durumda olmasıdır. Çalıştığını belgeleyen kişilere kredi verilmesinin önü açılacaktır. İhtiyaç kredisi kapsamına giren kredi, tapu ya da gelir belgesi teminatı ile alınabilmektedir.

Akbank Kredileri ile Yanınızda!

Kredi notu düşüklere Akbank kredileri kapsamında verilen krediler, 20.000 TL limiti ile verilmektedir. Bu limitte bir kredi için yapılması gereken, bankanın 18 yaşını doldurmuş ve çalışıyor olma şartlarını yerine getirmenizdir. Banka, 800 puana kadar düşük kredi notlarında kredi kullanma şansı sunmaktadır. Verilen bu düşük kredi notu kredileri ihtiyaç kredileri kapsamında alınabilmektedir.

CEPTETEB ile Kredi Notunuzu Dert Etmeyin!

CEPTETEB kredi notu düşüklere kredi kapsamında 20 yaşını doldurmuş ve çalıştığını gelir belgesi ya da SGK belgesi ile ispatlayabilen kişilere kredi imkanı sunulmaktadır. İnternet başvurularına daha hızlı yanıt veren bankanın aynı zamanda online başvuruları daha olumlu şekilde değerlendirdiği bilinmektedir. Banka, 30.000 TL limite kadar kredi imkanı sunmaktadır.

Bankada bir hesabınızın bulunması, hesabınızı aktif kullanıyor olmanız, otomatik ödeme talimatı vermeniz gibi bankanın gözü önünde bulunmanızı gerektirecek işlemler yapmanız, kredi alma şansınızı arttırmaktadır. Düşük kredi notu durumunda da kredi veren banka, kefil ve teminat isteme hakkına sahiptir.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP