DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
TV 8 Yayın Akışında Değişikliğe Mi Gitti Yılbaşında Ne İzlenecek?
  • Finans 365
  • Gündem
  • TV 8 Yayın Akışında Değişikliğe Mi Gitti Yılbaşında Ne İzlenecek?

TV 8 Yayın Akışında Değişikliğe Mi Gitti Yılbaşında Ne İzlenecek?

TV8 reytingleri MasterChef ile sallamaya devam ediyor. Akşam saatlerinde birçok program ve dizi karşısında hiç yok olmayan program yılbaşında da sizlerle. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:25
TV 8 Yayın Akışında Değişikliğe Mi Gitti Yılbaşında Ne İzlenecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılbaşı özel programıyla MasterCheff’teki her yarışmacı kendi hünerini gösterecek. Yılbaşına yakışan yemeklerle menüler oluşturacak olan yarışmacılar alanında tecrübeli hocalardan tavsiyeler almaya da devam edecekler. Elemelerin de kaderinin belirleneceği akşam olacak olan yılbaşı akşama izleyicilere hem heyecan hem lezzet sunmuş olacak. Birbirinden tecrübeli şeflerin birbirinden eğlenceli tepkileri ile yılbaşımda çok eğlenmeniz mümkün. Esprili eleştirenlerin ardından büyük tecrübeler olduğundan izleyicilerin tümü ekrana kilitleniyor. Yılbaşını hem eğleneyim hem tarif öğreneyim diyenler için Mastercheff izlenebilir. Alınan puanlar ile elemelerin şekillendiği ve her grubun farklı çalıştığı yarışmada lezzetler kadar rekabet de konuşacak. Konuk almayacak olan Mastercheff yılbaşı özel programında daha da güldüreceğe benziyor.

Her Alana Yönelik Hazırlana Programları İzleyebilirsiniz

Gecenin ilerleyen saatlerinde Emre Dormen ile hayatın içinden sorulara cevap bulabilirsiniz. Kafanıza takılan soruları kolaylıkla sorabileceğiniz bir isim olan Dormen ilahiyat alanındaki farklı görüşleri ile de gündem olmuştur. Arzu ederseniz yılbaşımda sonra daha mistik konulara giriş yapabilirsiniz. Mail yoluyla sorularınızı iletebileceğiniz gibi sosyal medya aracılığı ile de sorularınızı yöneltebilirsiniz. Sorulan sorulara verilen cevaplar sayesinde yılbaşı geceniz farklı deneyimlere tanık olabilir. Bu kadar mistisizm yeterli diyorsanız devamında Doya Doya Moda sizleri bekliyor olacak. Birçok yarışmacının doyasıya yarıştığı yarışmada en tarz olan kadın ödülü alıp gidecek. Ödülü kazanırken yaşanan polemikler, kavgalara ek olarak yılbaşı konsepti de çok ilgi çekecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP