DOLAR

32,3904

0.21%
EURO

35,0719

-0.02%
ALTIN(gr)

2.324,80

0,24%
BİST 100

%
Ticaret Bakanı Pekcan’dan 200 Milyon Dolarlık İlave Finansman Desteği Açıklaması
  • Finans 365
  • Finans
  • Ticaret Bakanı Pekcan’dan 200 Milyon Dolarlık İlave Finansman Desteği Açıklaması

Ticaret Bakanı Pekcan’dan 200 Milyon Dolarlık İlave Finansman Desteği Açıklaması

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yapmış olduğu yazılı bir açıklama ile bazı ürünlerin ihracatını yapan firmalara 200 milyon dolar ilave finansman desteği sağlanacağını duyurdu. İlave finansmanın Türk Eximbank'ın yeni başlattığı Mevsimsel Kredi Destek Programı ile sağlanacağı açıklandı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:26
Ticaret Bakanı Pekcan’dan 200 Milyon Dolarlık İlave Finansman Desteği Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan tarım alanında ihracat yapan firmalara yıl sonuna kadar ilave 200 milyon dolar finansman sağlanacağını bildirdiği yazılı açıklamasında hangi tarım ürünleri ihracatı yapan firmalara bu finansmanın sağlanacağını da açıkladı.

Bakan Pekcan açıklamasında, pamuk, incir, üzüm, zeytin, fındık, kayısı ve diğer tarım ürünleri yapan firmalara Türk Eximbank’ın yeni başlattığı Mevsimsel Kredi Destek Programı kapsamında finansmanın sağlanacağını duyurdu.. İşte Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın yapmış olduğu o açıklama,

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın İlave Finansman Açıklaması

“Türk Eximbank, yeni başlattığı Mevsimsel Kredi Destek Programı ile yıl sonuna kadar pamuk, incir, üzüm, zeytin, fındık, kayısı ve diğer tarım ürünleri ihracatı yapan firmalarımıza 200 milyon dolar ilave finansman sağlayacak. Bu kapsamda tarım ürünleri ihracatçılarımızın Türk Eximbank’tan kredi taleplerine öncelik verilecek ve önümüzdeki yıllarda Mevsimsel Kredi Destek Programı uygulamasına devam edilerek, tarım sektörüne kullandırılan kredilerin toplam krediler içindeki payı artırılacak.

Ülkemiz ihracatçılarına 12 şube ve 14 irtibat bürosuyla hizmet veren Türk Eximbank, tarım sektöründe faaliyet gösteren ihracatçıların uygun finansman olanaklarından azami faydalanmasına büyük önem vermektedir. Bu bağlamda gerçekleştirilen firma ziyaretleri, toplantı, seminer eğitim gibi faaliyetleriyle Eximbank, desteklerini firmalarımıza etkin şekilde tanıtmaktadır.”

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP