Bankaya Gitmeden Devlet Destekli Temel İhtiyaç Kredisi Alınabilecek!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Bankaya Gitmeden Devlet Destekli Temel İhtiyaç Kredisi Alınabilecek!

Bankaya Gitmeden Devlet Destekli Temel İhtiyaç Kredisi Alınabilecek!

Kamu bankalarının düşük faizli kredi kampanyaları ile bankaya gitmekle uğraşmadan mesajla başvuru yapıp 6 ay ertelemeli kredi sahibi olun. Devlet kredileri kimler için hazırladı? Temel ihtiyaç kredisini kimler kullanabilecek? Detaylar haberimizde..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:27
Bankaya Gitmeden Devlet Destekli Temel İhtiyaç Kredisi Alınabilecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçirdiğimiz pandemi sürecinde vatandaşa destek olacak nitelikte kredi imkânı sunan kamu bankaları düşük faizin yanı sıra altı ay ertelemeli imkânını da beraberinde sunuyor. Peki, bu devlet destekli krediler kimler için ya da kimler yararlanabiliyor?

Başvuru şartları

Ev halkının toplam gelirine bakılırken bu gelir oranının beş bin liranın altında olması gerekiyor. Toplam üç kamu bankasından yalnızca birine başvuru yapılabilir ve ev halkından sadece bir kişi başvuru yapabilir. Başvuru şartlarını sağlayanlar izleyecekleri adımlar ise şu şekilde:

Ziraat bankası temel ihtiyaç kredisi başvuru nasıl yapılacak?

Temel ihtiyaç kredisine başvurmak oldukça kolay bir yol izliyor. Herkesin başvurabileceği bu krediye web sitesi üzerinden birkaç adımı izlemek yeterli oluyor. Site içinde yönlendirilen sayfada TC kimlik numarası, telefon numarası gibi kişisel bilgileri daha sonra da telefonunuza gelen doğrulama kodunu girmeniz yeterli. Bu aşamadan sonra kişisel kredi bilgilerine yönlendirilecek ve kredi bilgileri girilerek izlenecek adımlar tamamlanmış olacaktır.

Halk bankası kredi başvurusu nasıl yapılacak?

Covid-19 salgını süresi boyunca internet şubesi ve mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirilen kredi başvuruları aynı zamanda banka şubesinden de yapılabilir. Ayrıca sesli yanıt sistemleri ile de işlemler yapılabilir. Yardım kampanyası için on bin liraya kadar sunulan kredi desteği altı ay ertelenebiliyor. Olumlu bir sonuç halinde bireylere bildirim sağlanacak ve kredi bankadan teslim alınabilecek.

Vakıfbank temel ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılacak?

Vakıfbank temel ihtiyaç kredi başvuruları mobil uygulama ve web sitesi aracılığı ile olduğu gibi sesli yanıt sistemi ile de yapılabilecek. Mesaj ile başvuru yapmak için kişilerin destek TCKN gelir yazarak 5724’e göndermeleri de yeterli olacak. On bin liraya kadar verilecek olan kredi desteği için 36 ay vade imkânı ile gelecek bu kredi olanaklarında aylık yüzde 0.49 faiz oranları ile işlemler gerçekleştirilecek. Vatandaşların bu anlarda rahat etmeleri adına da eşit taksit tutarı ile ödeme imkânı sunulacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP