Peşinatsız Ev Kredisi Mi Çekmek İstiyorsunuz? QNB Kapınızda!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Peşinatsız Ev Kredisi Mi Çekmek İstiyorsunuz? QNB Kapınızda!

Peşinatsız Ev Kredisi Mi Çekmek İstiyorsunuz? QNB Kapınızda!

Qnb Finansbank 2018 yılında 7 ana başlık altında topladığı konut kredilerinden müşterilerine en cazip gelen kefilsiz ve peşinatsız konut kredisi formülü sayesinde ev sahibi yapmaya devam ediyor.Üstelik faizsiz ödeme planı avantajı sayesinde müşteriler toplam ödeme tutarını takip edebiliyorlar.Ev alırken kefil arama derdine de son veren bu kredi paketi peşinat sıkıntısı çeken müşterilere hitap ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:27
Peşinatsız Ev Kredisi Mi Çekmek İstiyorsunuz? QNB Kapınızda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yatırım Düşünenler İçin Büyük Fırsat

Peşinatsız konut kredisi sayesinde sahip olduğunuz herhangi bir ‘Mesken’ tanımlı gayrimenkulunuzu ve yatırım amacıyla alacağınız evi teminat göstererek yatırım ağınızı genişletebilirsiniz.QNB Mortgage müşterisi iseniz işlemleri başlatmak için QNB Finansbank internet şubesini ya da telefon bankacılığını kullanabilrisiniz.Kredi paketiniz şubede hazırlanıyor olacak.

Düşlediğiniz Eve Kavuşun

Başvurunuz doğrultusunda sahip olduğunuz ve satın alacağınız evi ipotek gösterek dilediğiniz ev için yeterli kredi miktarına kolayca ulaşabiliyorsunuz.

QNB Finansbank Peşinatsız Konut Kredisinin Özellikleri:

-180 aya kadar varan vade imkanı

– Kefil şartı bulunmuyor,evinizi alırken kefil bulmak zorunda değilsiniz

– Sabit faiz oranı sayesinde ödemelerinizi takip edebilirsiniz hem de günlük olarak

– Satın alacağanız konutun ekspertiz değerinin %100 ‘üne kadar kullanma imkanı sunar

Örnek Ödeme Planı ( Sigorta ,Ekspertiz,Dask vb. masraflar dahildir)

Kredi Tutarı Kredi Faiz Oranı* Kredi Vadesi Taksit Tutarı Alınacak Ücretler Yıllık Toplam Maliyet**

100.000 TL %1,22 60 AY 2.360,14 TL 1.231,00 TL %16,3061

100.000 TL %1,22 120 AY 1.591,37 TL 1.231,00 TL %16,0353

4 Basit Adımda Hayalinizdeki Evinizdesiniz

1- Mortgage başvurusu için gerekli evraklarınız ile geliyorsunuz ardından QNB Finansbank hoşgeldiniz paketi ile size kredi için gerekli evrakları sunuyor.

2- 2 iş günü içerisinde ekspertiz değeri belirleniyor ve kullanabileceğiniz kredi tutarı hakkında bilgilendiriliyorsunuz

3- Size uygun ödeme planı oluşturulur;Ödeme planı aylık gelir düzeyinize ve ödeme sıklığınıza uygun olarak tamamlandıktan sonra diğer dosya masrafları (Dask,hayat sigortası,ekspertiz ücreti gibi) tarafınıza evraklandırılır.

4- Yetkili personelimiz eşliğinde başlattığımız satış ve tapu işlemleriniz titizlikle ve hızlı bir şekilde sonlandırılır ve yeni evinizin sahibi olursunuz..

Resmi web sitesi üzerinden QNB Finansbank kredi hesaplama aracı ile çekeceğiniz kredi miktarı ve vadesini hesaplayabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP