İş Bankası Anında Kredi Nedir?

İş Bankası Anında Kredi Nedir?

Kurulduğu ve faaliyet göstermeye başlandığı tarihten bu yana bankacılık sektöründe kendisini her geçen gün daha da yenileyen İş Bankası halka sunduğu hizmetlerini her geçen gün daha da yeni imkânlarla geliştirmeye devam ediyor. Ülkemizin en güçlü bankalarından birisi olan İş Bankası Anında Kredi imkânıyla siz müşterilerine daha rahat kredi çekebileceğiniz bir imkân sunuyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
İş Bankası Anında Kredi Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acil olan bütün ihtiyaçlarınızı sizi uğraştırmadan karşılıyor. Üstelik bankaya gitmenize gerek kalmadan evinizden, iş yerinizden hatta siz tatildeyken bile tek tuşla alabileceğiniz bir kredi imkânı sunuyor. Bu kredi ile hem hayallerinizi gerçekleştirebileceksiniz hem de sıkıntılarınızdan kurtulacaksınız. İhtiyacınız olan finansmana hem uygun faiz oranlarıyla hem de geniş vade olanaklarıyla sahip olup geri ödemelerinizi kendi imkânlarınızı hiç zorlamadan dilediğiniz gibi gerçekleştirebileceksiniz.

Sözün kısası acil paraya mı sıkıştınız? Bu ay ki kiranızı ödeyemediniz mi? Yoksa borcunuzu ödeyecek parayı denkleştiremediniz mi? Üzülmenize gerek yok! Yapmanız gereken şey çok basit! İşte İş Bankasının sunduğu Anında Kredi ile tek dokunuşta tüm dertlerinizden kurtulabilirsiniz.

Anında Krediyi İstediğim Zaman Ve İstediğim Yerde Çekebilir Miyim?

Üstelik İşCep’ten veya İş Bankasının İnternet Şubesinden ihtiyaç kredisi başvurunuzu istediğiniz zaman istediğiniz yerde anında yapabilirsiniz. Herhangi bir şubeye gitmenize gerek kalmadan başvurunuz onaylanır onaylanmaz Anında Kredi ile çekmiş olduğunuz kredinizi gönül rahatlığıyla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Anında Kredi Başvurusunu Gerçekleştirebilmek İçin Nasıl Bir Yol İzlemeliyim?

Sahip olduğunuz telefonunuzun arama motoruna www.isbank.com.tr/indir yazarak ya da telefonunuzda bulunan uygulama yükleme uygulamasından İşCep uygulamasını telefonunuza güvenli bir şekilde hemen yükleyebilirsiniz.

Ardından,

• İş Bankasının İnternet Şubesi üzerinden Kredilerim > Anında Kredi Başvuru

• İşCep’ten Krediler > Anında Kredi Başvuru

aşamalarını takip edebilirsiniz.

İşCep’ten veya İnternet Şubesinden belirlediğiniz TL tutarı ve vade ile yapacağınız kredi başvurusunun onaylanması durumunda onaylanan tutar İş Bankasındaki vadesiz TL hesabınıza aktarılacaktır.

İş Bankası Anında Kredi Kısaca Özellikleri Nelerdir?

– % 1,35 faiz oranı ve 48 aya kadar vade imkânları mevcuttur.

– İş Bankası şubesine gitmenize gerek kalmaz.

– 7 gün 24 saat başvuruda bulunabilirsiniz.

– Başvurunuzun kabul edilmesi durumunda kredi tutarı anında hesabınıza aktarılır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP