DOLAR

32,5806

0.31%
EURO

34,8205

0.19%
ALTIN(gr)

2.501,24

0,69%
BİST 100

%
Gençler İçin Kredi Fırsatında Son Hamle 1 Sene Geri Ödeme Olmayacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Gençler İçin Kredi Fırsatında Son Hamle 1 Sene Geri Ödeme Olmayacak

Gençler İçin Kredi Fırsatında Son Hamle 1 Sene Geri Ödeme Olmayacak

Gençler bankalardan kredi alabilmek için tabiri caizse ecel terleri döküyor. Bu durum ortadan kaldırıldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
Gençler İçin Kredi Fırsatında Son Hamle 1 Sene Geri Ödeme Olmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

18 ila 25 yaş arası gençler devletten ya da bankalardan kredi alabilmek için ellerinden gelen bütün çabayı göstermeye devam ediyor. Kefil getiren teminat gösteren gençler bir yanda öte yandan düzenli iş arayan gençler bir yanda herkesin kredi alabilmek. Bu durumu fark eden devlet Vakıf Bank ile aynı masaya oturarak mevcut problem için çözüm geliştirmeye devam etti. Geliştirilen çözümlerden en yenisini de banka genç vatandaşlara duyurmuş oldu. Buna göre 18 ila 25 yaşındaki gençler Vakıf Banktan kredi alabilecek ve alınan bu kredinin ilk 1 sene ödemesi alınmayacak. Bu sayede gençler hem mali olarak kendilerini toparlama imkânı bulacak alına krediyi rahatlıkla harcayabilecek hem de bütçelerini sarsmamış olacak.

Faizsiz Kredilerde Bir İlk

Kredi 15 bin TL’lik bir limiti kapsıyor ve faiz oranı ise bulunmuyor. Faizsiz olarak verilecek kredinin taksitlendirilme oranı ise 36 aya kadar çıkarılmış durumda. Bu bağlamda 1 sene boyunca kredi ödemeyecek olan vatandaş ödeyecekleri krediyi de faizsiz olarak ödeme şansını elde etmiş olacak ve bu süre 36 aya kadar yayılmış olacak. Başvurular farklı seçeneklerde bankaya iletilebilecek. İsteyen genç vatandaş bankanın şubelerini ziyaret ederek başvuru evraklarını teslim edecekken dileyen vatandaşın işlemleri online olarak yapacak olması ciddi bir kolaylık sağlayacak. Diğer bir seçenek ise aynı banka şubeleri gibi çalışan ALO Kredi Destek Hattı olacak ve bu hattan tüm işlemleri yönlendirmek mümkün olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP