3 Ay Ertelemeli Kredi İmkanı Geliyor, Şimdi Alın 2021 Şubat’ta Ödeyin
  • Finans 365
  • Kredi
  • 3 Ay Ertelemeli Kredi İmkanı Geliyor, Şimdi Alın 2021 Şubat’ta Ödeyin

3 Ay Ertelemeli Kredi İmkanı Geliyor, Şimdi Alın 2021 Şubat’ta Ödeyin

Pandemi sürecinde vatandaş en çok ekonomik anlamda zorluk yaşadı, bu kapsamda devlet desteklerine devam ediyor. Bunlardan biri de 3 ay ertelemeli kredi imkanı oldu, şimdi kredinizi çektiğiniz zaman 2021 şubatta ödeyebiliyorsunuz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
3 Ay Ertelemeli Kredi İmkanı Geliyor, Şimdi Alın 2021 Şubat’ta Ödeyin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Virüsün yaşamımızda iyice yer edinmiş olması vatandaşın maddi anlamda daha fazla zorluk yaşamasına neden oluyor, birçok kişi ücretsiz izin kullanmak zorunda kalıyor ve işlerinden oluyor. Hatta artık çoğu mağaza bile iş yapamaz oldu, bu duruma çare olmak adına da bankalar kredi arayışı içine girdi. Bu kapsamda vatandaş bankalardan ihtiyaç kredisi alabilecek. Kredileri 3 ay erteleme imkanı ile alıp rahat bir nefes alabilecekler.

Hangi Bankalar Veriyor?

  • TEB ihtiyaç kredisi, pandemi sürecinde vatandaşa %1.25 oranından başlayan kredi imkanı sunuyor. Kredi puanına göre kişilere kredi veriyor, bu kredilerden yararlanmak isteyenler internet sitesi ya da uygulama üzerinden kolaylıkla başvuruda bulunabilir. İsteyenler bankaya ve şubelere giderek de yapabilir.
  • Yapı Kredi ihtiyaç kredisi, müşterilerinin yüzünü güldürmekten hiç çekinmeyen Yapı Kredi kısa mesaj üzerinden 100 bin Tl değerinde ihtiyaç kredisi başvurusu imkanı tanıyor. Bu kampanya içerisinde vatandaş 36 aya varan vade imkanıimkanı ile 10 bin Tl taksit, %2.11 faiz oranı ile geri ödemeleri yapabilir. 50 bin Tl olan kredi için %1.93, 100 bin Tl kredi içinde %1.63 faiz oranı bulunuyor.
  • İş Bankası ihtiyaç kredisi, 3 ay ertemeli ihtiyaç kredisi sunan İş Bankası birçok farklı alternatifi müşterilerine sunuyor. Kredi oranı %1.40 olarak belirlendi.
  • QNB Finansbank ihtiyaç kredisi, %1.35 faiz oranı sunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP