DOLAR

32,5820

0.12%
EURO

35,0236

0.43%
ALTIN(gr)

2.421,74

-0,04%
BİST 100

%
Akbank Aylık Ödemelerde Ezber Bozdu Herkes Başvuru Oluşturdu

Akbank Aylık Ödemelerde Ezber Bozdu Herkes Başvuru Oluşturdu

Ayda 40 TL ödeyerek kredi alma imkanı Akbank ile ayağınıza geldi. Buna göre yüksek limitli kredileri ayda 40 TL ödeyerek alabilirsiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
Akbank Aylık Ödemelerde Ezber Bozdu Herkes Başvuru Oluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaş kredi alırken artık limit değerlerine inanılmaz şekilde dikkat ediyor. Az limitli kredileri fazla taksit tutarıyla almak istemeyen vatandaşlar dikkatle kredi kampanyalarını takip ediyor. Akbank bu durumu fark ederek vatandaşlara kolaylık sağladı. Buna göre yüksek meblağlı kredi tutarlarını ayda 40 TL taksitle vatandaşa sunmuş olacak. Faiz oranları konusunda da açıklama yapan banka %1.8 oranında faiz işlemi uygulayacak. Vatandaşın bütçesini sarsmadan kredi vermeyi planlayan banka vatandaştan 3 ay geri ödeme almamayı da planlıyor. Bu sayede vatandaş aldığı krediyi rahat bir şekilde harcamış olacak. Kredi işlemleri için Akbank yeni bir yöntem geliştirmeyi ihmal etmedi. Buna göre sadece TC kimlik numarasıyla kredi almak artık mümkün olacak. Akbank Direkt Kredi hizmetiyle vatandaşların şubelere akın etmesine gerek kalmadı.

Dosya Masrafları için Sembolik Ücret

Ancak şubelere gitmek isteyen veya online işlemleri halledemeyen vatandaşlar için şubelere gidiş kısıtlanmadı. Banka çalışanlarında da danışmalık almak isteyen vatandaşlar da bankalara gidebilir. Yeni uygulama ile geçtiğimiz dönemlerde yaşanan izdihamların yaşanmaması bekleniyor. Kolaylıkla bankada danışmanlık alabileceksiniz. Ek olarak internet bankacılığı ve mobil uygulamalar ile de kredi almanız mümkün. Telefonunuza indireceğiniz mobil uygulama sayesinde saniyeler içinde kredi alabileceksiniz. Ayrıca internet bankacılığı da aynı hızda hizmet sunacak. Dosya masrafları içinse sembolik bir ücret alınması planlanıyor. Buna göre 5 TL ödeyen vatandaşların hepsi kredi işlemleri için bankada muhatap bulmuş olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP