DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
4D’li Taşeronlara da Müjdeli Haber Gedli!Çalışma Bakanlığı da Zam Oranlarını da Açıkladı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • 4D’li Taşeronlara da Müjdeli Haber Gedli!Çalışma Bakanlığı da Zam Oranlarını da Açıkladı!

4D’li Taşeronlara da Müjdeli Haber Gedli!Çalışma Bakanlığı da Zam Oranlarını da Açıkladı!

Yeni yıla da sadece de sayılı zamanlar da kala 4D taşeron işçiler için de maaşlarına da ne kadar zam geleceği de merak içerisinde de bekletilmektedir. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
4D’li Taşeronlara da Müjdeli Haber Gedli!Çalışma Bakanlığı da Zam Oranlarını da Açıkladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ocak ayı itibari ile de maaşlara da yansıtılacak olan zam oranları için de geçtiğimiz dönemlerde de her ne kadar da yüzde 4+4 oranları ile de zam uygulanmış olsa bile de bu durumun ise de yetersiz kalmasına da dair açıklamalarda da bulunmuştur. Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığında da yeni açıklanacak olan da zam oranları da bir hayli de merak edilmiş olan konular içerisinde de yer almaktadır. 4D taşeron işçiler içinde de verilmiş olan zam maaşları da özellikle de korona virüs süreçlerinde ise de meydana gelmiş olan da enflasyon oranlarında ise de daha da yetmez hale de gelmiştir. Bu mücadele sırasında ise de bir yandan ise de ekonomik anlamda ise de zorluklar ile de mücadele etmek için de zorunda kalmış olan da 4D taşeron işçilerde bu sefer ise de iyi bir şekilde de zam oranı da talep edilmesi gerekmektedir.

4D Taşeron İşçiler İçinde de Maaş Zamlarında da Son Dakika Gelişmesi de Yaşandı!

Geçtiğimiz senelerde ise de her altı ayda bir ise de yüzde dört oranları ile de maaş zammı alan ise de vatandaşların da maaşlarının da asgari ücret ödemelerinin de altında da kalmasından dolayı da yeni bir tekrardan düzenlemede gelmiştir. En düşük olan 4D taşeron işçi maaşlarının da asgari ücret ile de eşitlenmiş oldu. Bu durum karşısında ise de bu sene de ise de Ocak ayında da 4D taşeron işçilerinde de iyi bir maaş zammı da gelmesi de beklenilmektedir. Kulislerden de gelmiş olan söylentilerine de göre 4D taşeron işçilerin de yüzde 17 oranında ise de maaş zammında da ön planda yer almaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP