En Son Kampanya Dudak Uçuklattı 200 Bin TL Kredi Almak İsteyenler Kuyruk Oluşturdu
  • Finans 365
  • Kredi
  • En Son Kampanya Dudak Uçuklattı 200 Bin TL Kredi Almak İsteyenler Kuyruk Oluşturdu

En Son Kampanya Dudak Uçuklattı 200 Bin TL Kredi Almak İsteyenler Kuyruk Oluşturdu

Yapı Kredi Bankası pandemi döneminde paylaştığı kredi kampanyaları ile binlerce vatandaşın yüzünü güldürdü. 200 bin TL’ye kadar ödeme sağlanacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
En Son Kampanya Dudak Uçuklattı 200 Bin TL Kredi Almak İsteyenler Kuyruk Oluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapı Kredi Bankası son dönemde geri ödemesi kredi kampanyalarının sayısını çoğalttı. İhtiyaç sahibi vatandaşların kredilere ulaşımını kolaylaştıran banka geri ödeme istemeyerek kimseyi maddi olarak sor durumda bırakmıyor. Yeni paylaşılan kampanya ile 3 ay geri ödeme olmada 200 bin TL’ye kadar kredi çekebilirsiniz. Bireysel ihtiyaç kredisi kapsamında verilecek olan kredi ile vatandaşın yükü bir hayli hafifleyecek. Kredi almadan önce bankanın aradığı şartlara uygun olup olmadığınız kontrol edilecek. Şartlara uyum sağlanmasa bile vatandaşa dönüş sağlanacak. Düşük faiz oranlarının hala geçerli olduğu da belirtildi. Önceki dönemlerde böylesi bir limitin esnek koşullarda verilmediği açıklanırken bu durumun pandemiye özgü olduğunun da altı çizildi.

Düzenli Geliri Olmayana Kredi Verilmeyecek

36 aya kadar vade imkanının sağlanacağı ayrıca isteyen müşteriler için 1000 TL’ye kredi imkanlarının da süreceği aktarıldı. Ödemelerin uzun vade de yapılacak olması vatandaşları çok sevindirdi. İş konusunda mağdur olan vatandaşı daha da sıkıştırmayan banka bu sayede kredi kampanyasından yüzde yüz verim almış olacak. Kredi verilmeden önce vatandaşın sicil durumuna bakılacak. Eğer kişi bankaların kar listesinde ise ödeme gerçekleştirilmeyecek. Ayrıca alınan bu kredinin geri ödemesinin gerçekleştirilmesi için kişinin düzenli işinin olup olmadığının belgesi de istenecek. Düzenli geliri olmayan ayrıca bankaların kara listesinde olan vatandaşlar kredi hakkından mahrum bırakılacak. Başvurular fiziksel gerçekleşebileceği gibi isteyen vatandaşlar online olarak da başvuruda bulunabilecek:

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP