DOLAR

32,5980

0.36%
EURO

34,7062

-0.16%
ALTIN(gr)

2.519,89

1,45%
BİST 100

%
İŞKUR Müjdeyi Verdi! Evde Çalışan Vatandaşlara Paketleme İşi Verilecek!
  • Finans 365
  • Gündem
  • İŞKUR Müjdeyi Verdi! Evde Çalışan Vatandaşlara Paketleme İşi Verilecek!

İŞKUR Müjdeyi Verdi! Evde Çalışan Vatandaşlara Paketleme İşi Verilecek!

Gün içerisinde sadece 3 – 4 saat kadar kısa süre çalışan vatandaşlar aylık olarak 1000 TL ve üzerinde ek gelir elde edebiliyor. Hem evde oturdukları yerden hane ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor hem de rahat bir şekilde kendisini salgından koruyabiliyor. İŞKUR evde paketleme projesi ile beraber vatandaşlara biri birinden farklı iş imkânları sunmaya devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:28
İŞKUR Müjdeyi Verdi! Evde Çalışan Vatandaşlara Paketleme İşi Verilecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde 11 Mart günü meydana gelen ve ilk tespitlerin yapıldığı korona virüs salgınının ardından pek çok vatandaş salgından korunmak için evde çalışmak istediler. Bazıları ücretsiz izne çıkarıldı, bazılarının iş yerleri kapandı, bazıları direk işten çıkarıldı, bazıları da evden çalışmayı tercih etti.

Salgından korunmak için farklı yollar arayan vatandaşların son zamanlarda en gözde işlerinden bir tanesi evde paketleme yaparak para kazanmak oluyor. Gün içerisinde sadece 3 – 4 saat çalışan bir vatandaş aylık olarak 1000 TL üzerinde para kazanabilecek.

Özellik ile de ev hanımlarının en büyük tercihi olan evde paketleme işi için başvurular nasıl ve nereden olacağı bir hayli merak ediliyor. İşte sizler için evde paketleme başvuruları hakkında merak edilen tüm detayları derledik…

Çin’in Wuhan kentinde ilk olarak gözlenen ve ardından da tüm dünyayı kısa sürede etkisi altına alan korona virüs salgını hemen hemen tüm ülkelerde ekonomik zorlukların ön plana çıkmasına neden oldu. Tabi ki bu ülkelerden bir tanesi de Türkiye.

Hal böyle olunca ülkemizde yer alan vatandaşlar da hem salgından korunmak hem de hane içerisine bir gelir getirebilmek için evden nasıl para kazanırız diye farklı yollar aramaya başladı. Bu noktada İŞKUR tüm vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sundu.

Gün içerisinde sadece 3 – 4 saat kadar kısa süre çalışan vatandaşlar aylık olarak 1000 TL ve üzerinde ek gelir elde edebiliyor. Hem evde oturdukları yerden hane ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor hem de rahat bir şekilde kendisini salgından koruyabiliyor.

Evde Paketlemede Ne İş Yapılacak?

İŞKUR evde paketleme projesi ile beraber vatandaşlara biri birinden farklı iş imkânları sunmaya devam ediyor. Bunlardan sadece birkaç tanesi;

  • Nikâh şekeri yapmak
  • Kravat dikmek
  • Gömlek yakası dikmek
  • Bitki çayları paketlemek
  • Kına paketlemek
  • Sabun paketlemek ve yapmak
  • Tel tokaları kutulamak
  • Kulak çubuklarını ambalajlama
  • Poşet katlama gibi farklı işlerde yer almak için başvurular devam ediyor.

İŞKUR evde paketleme iş ilanları üzerinde başvuru yaparak iş imkânı elde eden vatandaşlar da evde oturdukları yerden para kazanmak için birçok fırsatların sahibi oluyor. Evde paketleme işi başvuru yapacak olan vatandaşlardan belirli adımlar da isteniyor. Bunları yerine getiren vatandaşlar rahat bir şekilde evde oturdukları yerden ek gelir elde edebilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP