Dolar Kuru Bugün Ne Kadar? Kapalı Çarşı Canlı Döviz Fiyatları!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dolar Kuru Bugün Ne Kadar? Kapalı Çarşı Canlı Döviz Fiyatları!

Dolar Kuru Bugün Ne Kadar? Kapalı Çarşı Canlı Döviz Fiyatları!

Dolar geçtiğimiz haftalarda seyrinin yönünü değiştirerek yükselmeye başlamıştı. Bir süredir pandemi yardımlarından etkilenen dolar fiyatları 7,6 civarlarında işlem görmeye devam etmekte. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:29
Dolar Kuru Bugün Ne Kadar? Kapalı Çarşı Canlı Döviz Fiyatları!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

28 Eylül pazartesi dolar kurundaki son durumlar ve kapalı çarşıdan anlık haberler…

Geçtiğimiz haftalarda 7,6 seyrinde devam eden dolar bu oranda da kapanmıştı. Merkez bankasının doların yükselişinin önüne geçmek için çalışmaları devam ediyor. Doların hareketlenmesi aynı zamanda dolar yatırımları olan vatandaşların da merak ettiği bir diğer konu olarak yerini almakta. Dolar yükselir mi araştırmalarına odaklanmış durumda. Peki, bugün dolar kaç TL oldu? Dolara yatırım yapılır mı?

Bugün Dolar Kuru Ne Kadar?

Merkez bankasının sürdürdüğü çalışmalar, ABD çapında ki işsizlik oranı, pandemi yardımları derken bu esnada da dolar sürekli dalgalanmalar halinde devam ediyor. Pandemiden sonra sürekli hareketlenen Dolar ne kadar olur sorusu merak konusu. Sonuç olarak doların ne kadar olacağı birçok vatandaşı ekonomik alanda ilgilendirmekte.

Döviz Fiyatları Ne Kadar Oldu?

Doların geçtiğimiz günlerde ki hareket durumu vatandaşı merakta bıraktı. Dolar önceki kapanışını 7,66’dan yaptı. Bugün ise yüzde 0,21 oranında hareketlilik oldu. Dolar bugün güne satış fiyatı 7,67 liradan başladı. Alış fiyatı ise 7,66 lira olarak belirlendi.

Dolar Geçen Haftayı Nasıl Kapattı?

Fed başkanı, Fed ’in ortalama 2 oranında enflasyon hedeflediğini bildirmesi ardından, dolar fiyatları da hareketlenme oldu. Dolar kurunun hareketli olmasının bir diğer sebebi ise ABD ve Rusya’nın yapmış oldukları aşı açıklamalarından kaynaklanmaktadır. Dolar kuru geçen hafta uluslararası piyasa da hareketlilik gösterdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP