DOLAR

32,6029

0.38%
EURO

34,8331

0.27%
ALTIN(gr)

2.495,56

0,46%
BİST 100

%
Doğal Yöntemler İle Dolgun ve Dikkat Çeken Dudaklara Sahip Olabilirsiniz
  • Finans 365
  • Gündem
  • Doğal Yöntemler İle Dolgun ve Dikkat Çeken Dudaklara Sahip Olabilirsiniz

Doğal Yöntemler İle Dolgun ve Dikkat Çeken Dudaklara Sahip Olabilirsiniz

Dolgun ve dikkat çeken dudaklara sahip olmak her bayanın hayalidir. Sizler de estetik olmak istemiyor yalnız doğal yöntemler ile evde hazırlayacağınız bakım kürlerini uygulayarak dolgun dudaklara sahip olmak istiyorsanız sizler için derlemiş olduğumuz yöntemleri inceleyebilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:29
Doğal Yöntemler İle Dolgun ve Dikkat Çeken Dudaklara Sahip Olabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dudak dolgunlaştıran 5 yöntem:

1) Son dönemlerde internette de her yerde karşınıza çıkan dudak pompaları ile hızlı bir şekilde dudaklarınızı dolgunlaştırabilirsiniz. Yalnız bu yöntemin sadece birkaç saatliğine dudaklarınızı dolgun göstereceğinizi de ayrıca hatırlatmak isteriz. Oldukça uygun fiyatlara alacağınız dudak pompası ile kolaylıkla dudaklarınızı dolgunlaştırabilirsiniz.

2) Özellikle dudak dolgunlaştırma yöntemleri arasında en bilindik yöntemlerden birisi de diş fırçası ile dudak dolgunlaştırma yöntemidir. Bu yöntemi özellikle makyajınızı yapmadan önce yaparsanız oldukça etkili bir sonuç alabilirsiniz. Temiz bir diş fırçasını kuru bir şekilde dudaklarınıza sürerek yaklaşık 5 dakika içinde dudaklarınızın dolgunlaşmasını sağlayabilirsiniz. Bu yöntem de acil durumlar için adeta bir kurtarıcı niteliğindedir.

3) Evde kolaylıkla hazırlayacağınız bir bakım kürü ile de dudaklarınızı kolaylıkla dolgunlaştırabilirsiniz. Bu kürü hazırlamak için ise sadece 1 tatlı kaşığı bal ve 2-3 damla zeytinyağını bir kabın içinde karıştırabilirsiniz. Daha sonra da diş fırçası yardımı ile dudaklarınıza sürerek dolgunlaşmasını sağlayabilirsiniz.

4) Tarçın yağı ve nane yağı da dudak dolgunlaştırma yöntemleri arasına en bilindik yöntemlerden birisidir. Sadece nane yağını veya tarçın yağını da sadece temiz bir diş fırçası yardımı ile dudaklarınıza sürerek 5 dakika kadar bekletmeniz dudaklarınızın dolgunlaşması için yeterli olacaktır. İsterseniz bu bitkisel yağları dudak dolgunlaştırıcı rujlarınızın içerisine katarak da kolaylıkla bakım kürü hazırlayabilirsiniz.

5) Viks olarak bildiğimiz ve genellikle soğuk algınlığı ve üşütme gibi rahatsızlıkların en kısa yoldan tedavisi için kullanılan bu ilacı da birçok bayan dudak dolgunlaştırma yöntemi olarak tercih etmektedir. Sizler de sadece diş fırçanızın ucunda çok az bir miktar sürdüğünüz viks ile kolaylıkla dudaklarınızı dolgunlaştırabilirsiniz. Yukarıda bahsetmiş olduğumuz tüm yöntemlerin sadece geçici süreliğine dolgunluk hissi vereceğini de ayrıca belirtmek isteriz. Kalıcı olarak dudaklarınızı dolgunlaştırmak istediğiniz de ise uzman bir doktor yardımı ile dudak estetiği olabilirsiniz.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP