DOLAR

32,3679

0.14%
EURO

34,9716

-0.31%
ALTIN(gr)

2.324,11

0,21%
BİST 100

%
QNB Bank Aylık Taksitleri Baya Düşürdü Herkes İnanılmaz Mutlu Oldu

QNB Bank Aylık Taksitleri Baya Düşürdü Herkes İnanılmaz Mutlu Oldu

Pandemi dolayısıyla kredi almak vatandaş için artık sıradanlaştı. Acil nakit ihtiyacını başka türlü halledemeyen vatandaşlar çareyi kredi almakta buluyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:30
QNB Bank Aylık Taksitleri Baya Düşürdü Herkes İnanılmaz Mutlu Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bu durumun farkında olan QNB Bankası yeni bir kredi kampanyasını da duyurmuş oldu. Buna göre %1.5 oranında faiz oranıyla ihtiyaç kredisi verecek olan banka ayda 72 TL ödeme alacak. Vade seçenekleri ile faiz oranlarını dengeleyecek olan banka olası senaryon dahilinde vatandaştan 72 TL ödeme alarak 2 bin TL’ye varan krediler vermiş olacak. Vade seçenekleri için ise üst sınır 36 ay olarak belirlendi. 36 ay vade imkanı tercih edildiğinde kişiler bakaya cüzi miktarda ödeme yapıp destek kredisi almış olacak. Devlet dönem dönem bankalarla iş birliği yaparak vatandaşa ödeme verebiliyor. Yapılan kredi kampanyası da hu destek kredilerinden bir tanesi olacak.

Milyonlarca Vatandaş Yararlanacak

Başvurular için banka birçok alternatif oluşturmuş durumda. Herkesin bu krediden yararlanmasını isteyen banka online, yüz yüze, telefonla ya da SMS ile başvuru seçeneklerini devreye koydu. İsteyen vatandaşlar istedikleri şekilde kredi başvurusu oluşturabilecek. Vatandaşlar istedikleri zaman bankadan ödeme planı başta olmak üzere birçok konu hakkında destek alabilecek. Yüz yüze kredi başvuruları ve ALO Kredi Destek Hattı aracılığıyla kredi işlemleri mesai saatlerine kadar devam edecek. Ancak bu saatlerde müsait olmayan vatandaşlar için en uyun başvuru yöntemi online sistem olacak. İnternet bankacılığı ya da mobil uygulama ile kredi başvuru oluşturmak isteyen vatandaşlar 7 gün 24 saat bu hizmeti kullanabilecek. Buna ek olarak sanal asistan seçeneği de aynı şekilde 24 saat hizmet verecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP