DOLAR

32,3900

0.2%
EURO

35,0911

-0.04%
ALTIN(gr)

2.324,30

0,22%
BİST 100

%
Kadınlar Kendi İşlerini Kolaylıkla Kurabilecek En İyi Proje 40 Bin TL Alacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Kadınlar Kendi İşlerini Kolaylıkla Kurabilecek En İyi Proje 40 Bin TL Alacak

Kadınlar Kendi İşlerini Kolaylıkla Kurabilecek En İyi Proje 40 Bin TL Alacak

Devlet kendi işini kuran kadınları her zaman destekliyor. Yapılan açıklamaya göre 40 bin TL hibe destek verilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:30
Kadınlar Kendi İşlerini Kolaylıkla Kurabilecek En İyi Proje 40 Bin TL Alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadınların istihdam olması için gereken çabayı gösteren devlet yeni çalışmasıyla merak uyandırdı. Buna göre en çok tercih edilen alan olan yeme içme sektöründe işini kuran ya da kuracak kadınlar için 40 bin TL verilmesi amaçlanıyor. Buradaki maksadın kadınların kendi işini kurması, kurulu bir iş var ise daha da büyültülmesi olarak açıklandı. 2 aşamalı çalışma ve 2 sınav sonucunda jürinin karşısına çıkacak olan projelerinden en çok beğenilen ilk üçü yüksek meblağlarda ödeme alacakken seçilecek ilk 15 kişi için ödül konduğu da açıklandı. Yapılacak olan çalışma için ilgililer detay da verdi. Buna göre 81 ilin tamamında hibe desteği için yapılacak çalışmanın başvurusu açılacak. Pilot bölge uygulaması bu çalışma için söz konusu olmayacak.

Tüm Çalışmalar Online Devam Edecek

Başvuruların ardından kadınlara 2 haftalık bir eğitim verilecek. Verilecek eğitimler neticesinde kadınların zaman yönetimi mali işleri idare etmek gibi önemli Noktalar anlatılmış olacak. Verilen eğitimler ışığında kadınların bir çalışma yapması istenecek. Yapılan çalışma neticesinde başarılı sayılan kadınları 2. Tur eğitime alacaklar. Bu eğitimde de daha kapsamlı bilgilerin verilmesi ve hazırlamaları istenen projelere dair bilgilerin de verilmesi bekleniyor. 2. Tur eğitimden sonra kadınlar proje hazırlamaya başlayacak. Hazırlanan projeler pandemi dolayısıyla online şekilde jüriye gösterilecek. Dereceye giren kadınların ödülleri yine online şekilde duyurulacak. Ödemeler ise aynı hafta içinde hesaplata yatırılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP