DOLAR

32,3679

0.1%
EURO

34,9761

-0.32%
ALTIN(gr)

2.324,40

0,23%
BİST 100

%
Bitcoin Fiyatlarında Düşüş Yaşanıyor

Bitcoin Fiyatlarında Düşüş Yaşanıyor

Bitcoin'de ki son durumun gelişmeleri yakın takip ediliyor. En popüler kripto para borsalarından olan Coincheck, herhangi bir sebep göstermeden müşterilerinin para çekme işlemlerini durdurma kararı aldı. Bitcoin fiyatlarında düşüş yaşanmaya başladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Bitcoin Fiyatlarında Düşüş Yaşanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin fiyatlarının düşmesinin sebebi belli oldu. En popüler kripto para borsalarından olan Coincheck sebep göstermeden müşterilerinin para çekme isteklerini onaylamayarak tüm para çekme işlemlerini durdurma kararı aldığını belirtti. Ayrıca Bitcoin fiyatlarında aşırı düşüş yaşandığı görülürken bu fiyat azalmasının gün geçtikçe devam edeceği belirtiliyor.

Bitcoin fiyatlarının bugünlerde dolar karşısında %7’lik bir oranda değer kaybettiği görülürken diğer kripto paralardan Ethereum ve Ripple’ında %12 oranında düşüş yaşadığı belirtildi. Ayrıca bitcoin fiyatlarında ki son durum gündem üzerindeki yerini koruyorken; Bitcoin fiyatları saat 16:30 itibariyla yani 10. 815 dolar kısacası 40. 500 Türk Lirası civarında seyrettiği ifade edildi. Bu piyasa değerlerinin düşmesinin sebebinin Japonya olabileceği belirtiliyor.

ASYA BANKALARININ DENETİMİNİN SIK YAPILMASI GEREKİYOR

Tokyo merkezli şirketlerden gelen bilgilere göre kripto para borsalarından olan Coincheck’in herhangi bir açıklama sunmadan para çekişini engellemesi vatandaşlar tarafından büyük tepkilere yol açtığı ifade ediliyor.Diğer yandan ABD’nin Maliye Bakanığının terör ve finansal açıdan Asya Bankaları ve finansal otoritelere kripto borsa ve para durumlarının daha çok gözetlenmesi ve daha çok çaba sarfetmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca bu konuyla alakalı olarak telkinlerde bulunduğu ifade edildi.The Washington Post haberine göre Maliye Bakanı Yardımcısı Sigal Mandelker’in de “Tüm dünyada düzenlemeye ihtiyaç var.” dediği belirtildi.

Çin hükümetinin Bitcoin ticaretinin yasaklanmasını istemesi ve bu yönde çağrışımlarda bulunmasına diğer yakın ülkelerden tepki verilmesi istenilmişti.

Finans.365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP