DOLAR

32,3675

0.14%
EURO

34,9761

-0.3%
ALTIN(gr)

2.323,88

0,20%
BİST 100

%
Milyonları Yararlanacağı Kredi Kampanyasında Sona Gelindi 1 Yıl Ödeme Yok
  • Finans 365
  • Gündem
  • Milyonları Yararlanacağı Kredi Kampanyasında Sona Gelindi 1 Yıl Ödeme Yok

Milyonları Yararlanacağı Kredi Kampanyasında Sona Gelindi 1 Yıl Ödeme Yok

Halk Bankası geri ödemesiz kredi konusunda çığır açmaya devam ediyor. 75 bin TL’lik kredileri 1 yıl geri ödemesiz şekilde vereceğini açıkladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Milyonları Yararlanacağı Kredi Kampanyasında Sona Gelindi 1 Yıl Ödeme Yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre vatandaşlara kolaylık olması açısından geri ödemesiz kredilere düzenlemeler yapıldı. Düzenlemeler neticesinde vatandaşlara 30 bin TL ile 75 bin TL arasındaki krediler verilecek ve vatandaşlardan 1 sene geri ödeme alınmayacak. Pandemi dolayısıyla iş bulma, tam anlamıyla maaş almak zaten zor. Yaşanan bu zorlukların üstüne hemen ödeme planı oluşturmayacağını belirten banka verilen kredilerin ilk etapta ihtiyaç görmesi gerektiğini de ekledi. 1 sene sonra maddi olarak kendini toparlayan vatandaşlar ödeme planına göre ödemelerini yapacaklar. 36 aya varan taksitlendirme seçeneği ile işlem yapacak olan banka vatandaşlara sorarak ödeme planı oluşturmuş olacak. Faiz oranı ise %1.54 olarak belirlendi.

Kredi Başvurusu İçin Seçenek Çok

Başvuru yapacak olan vatandaşların birçok alternatifi bulunuyor. Buna göre ilk olarak şubelere gidilerek kredi başvurusunda bulunulabilir. Şubelere giden vatandaşlar banka çalışanlarından kredilere dair danışmanlık alabileceği gibi bütçelerine göre ödeme planı da oluşturabilir. Ayrıca eksik bir evrak olduğunda anında müdahale etme hakkı da bulunuyor. Şubelerden işlem yapmanın tek dezavantajı mesai saatleri gibi bağlayıcı bir faktörün olması. Ancak online işlemlerden ya da SMS ile başvuru yapanlar 7 gün 24 saat kredi başvurusu yapma hakkına sahip. Online işlemler mobil bankacılık ve internet bankacılığı olarak düşünülebilir. Her ikisinde de bulunan sanal asistanlık sistemi ile banka çalışanlarına sorulacak sorular açıklığa kavuşturulabilir. Ayrıca banka ATM’leri de başvuru kabul ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP