DOLAR

32,3810

0.12%
EURO

35,1050

-0.08%
ALTIN(gr)

2.322,13

0,14%
BİST 100

%
Ramazan Bayramı Sonrası 4. Faz Başlıyor! Yeni 1000 TL Maddi Yardım Ödemeleri Bu Tarihte!
  • Finans 365
  • Finans
  • Ramazan Bayramı Sonrası 4. Faz Başlıyor! Yeni 1000 TL Maddi Yardım Ödemeleri Bu Tarihte!

Ramazan Bayramı Sonrası 4. Faz Başlıyor! Yeni 1000 TL Maddi Yardım Ödemeleri Bu Tarihte!

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 1000 tl’lik sosyal yardımlar yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıklamasına göre 1,2 ve 3 fazda vatandaşlara sosyal yardımlar yapıldı. Peki, 3. Fazdan sonra 4. Faz olacak mı? Konu ile ilgili detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Ramazan Bayramı Sonrası 4. Faz Başlıyor! Yeni 1000 TL Maddi Yardım Ödemeleri Bu Tarihte!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha önce açılan fazlarda yardım alamayan ve ekonomik olarak güçlük çeken vatandaşın gözü yeni bir faz açılıp açılmayacağında idi. Dün gelen bir açıklamaya göre 4. faz bayram sonrası başlıyor. Başvurucu süreci ve diğer detaylar haberimizin devamında.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle mağduriyet yaşayan vatandaşlara Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 1000 tl’lik sosyal yardımlar yapıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıklamasına göre 1,2 ve 3 fazda vatandaşlara sosyal yardım yapılacak. Peki, 3. Fazdan sonra 4. Faz olacak mı? Konu ile ilgili detaylar haberimizde.

Pandemi nedeniyle artan işsiz sayısı nedeniyle birçok vatandaş geçim sıkıntısı çekmeye başladı. İşten çıkarılan, ücretsiz izne çıkarılan vatandaşların yaşadığı büyük mağduriyet sonrasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vatandaşlara sosyal yardımda bulunacaklarını açıkladı. Bu yardımdan faydalanmak isteyen vatandaşlar E-Devlet üzerinden başvurularını gerçekleştirdi. Başvuru kriterine uygunluk gösteren vatandaşlara yardım ödemeleri yapıldı. Toplamda üç fazın olacağına dair açıklamalardan sonra, başvurular devam ederken vatandaşlar dördüncü fazın olup olmayacağını merak ediyor.

4. faz için bir açıklama yapıldı mı?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un yapmış olduğu açıklamalar doğrultusunda 3. Faz için değerlendirme süreci ve başvuru kabulü devam ediyor. 4. Faz yardımı için ise henüz bir açıklama yapılmadı. Bu doğrultuda özellikle birinci ve ikinci fazda yardım alamayan vatandaşlar hali hazırda devam eden 3.faz sosyal yardım için başvuruda bulunabilirler.

Dün gerçekleşen bir açıklamaya göre Ramazan bayramı sonrası 4. faz başvuru alımına başlanacak. 10 gün sürecek başvuru toplama sonucuna göre 4. faz ödemeleri de başvuru süresinin bitiminden hemen sonra dağıtılmaya başlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP