DOLAR

32,6023

0.39%
EURO

34,7711

0.07%
ALTIN(gr)

2.496,58

0,51%
BİST 100

%
Türkiye’nin En Büyük Kestane Şekeri Üreticisi, Konkordatodan Döndü!
  • Finans 365
  • Finans
  • Türkiye’nin En Büyük Kestane Şekeri Üreticisi, Konkordatodan Döndü!

Türkiye’nin En Büyük Kestane Şekeri Üreticisi, Konkordatodan Döndü!

Türkiye’nin köklü kestane şekeri kuruluşu olan firma daha önce açıklama yaptığı konkordato süreci hakkında önemli açıklama yaptı. Kafkas Pasta Şekerleme iflas etti mi? İşte son durum.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
Türkiye’nin En Büyük Kestane Şekeri Üreticisi, Konkordatodan Döndü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin ve Bursa’nın en köklü kestane şekeri üretici olan Kafkas Kestane Şekeri geçici konkordato süresinin kaldırılmasıyla konkordatodan çıktı ve faaliyetlerine devam etmeye başladı.

Şirket avukatı tarafından yapılan açıklamada, Kafkas Şekerleme’nin yüzde 50 hissedarı olan Tatveren Ailesi, Bursa için taşınan önem ve Türkiye’nin köklü firmalarından biri olmanın verdiği sorumluluk la, konkordato süreci hakkında kamuoyuna açıklama yapma gereksinimi duymuştur denildi.

Konkordato için verilen geçici mühlet kararının kaldırıldığını ve Tatveren ailesi olarak konkordato komiseri atanması yoluna yapılan itirazlar mahkemeye sunulmuş ve geçici konkordato talebinin kaldırılması için gerekli başvurular yapılmıştır denilerek. Mahkeme tarafından konkordato için verilen geçici süre kaldırılmış ve şirket olağan faaliyetlerine devam etmeye başlandığı açıklandı.

Ekonomik süreci en çok vuran gıda sektöründe konkordatodan dönen Kafkas Kestane Şekeri, Türkiye’nin ve Bursa’nın önemli markalarından birisi olarak biliniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP