İzdihama Sebep Olan Kredi Fırsatı Ziraat Bankası Olay Yarattı
  • Finans 365
  • Kredi
  • İzdihama Sebep Olan Kredi Fırsatı Ziraat Bankası Olay Yarattı

İzdihama Sebep Olan Kredi Fırsatı Ziraat Bankası Olay Yarattı

Birçok vatandaş kredi alırken birçok seçeneği düşünerek kredi alıyor. Konut kredileri kadar taşıt kredileri de oldukça popüler. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:31
İzdihama Sebep Olan Kredi Fırsatı Ziraat Bankası Olay Yarattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ziraat Bankası paylaştığı yeni kredi kampanyasıyla taşıt alacak vatandaşlara hitap ediyor. Konut satışlarında kredilerden kaynaklı patlama yaşanmıştı. Düşük faiz oranlarının varlığı diğer tüm olumsuz durumları silip süpürmüştü. Aynı proje bu sefer taşıt kredilerinde yapılacak. %0.49 oranında faiz oranıyla işlem yapacak olan bankanın bu kararı vatandaşları çok sevindirdi. Bankanın bu kredi kampanyasına gösterilen yoğun ilgi banka yetkililerini de şaşırttı. Binlerce vatandaşın kampanyadan faydalanması öngörülüyor. Yapılan açıklamaya göre diğer kredilere nasıl başvuru yapılıyorsa taşıt kredisi başvurusu da aynı şekilde olacak. ALO Kredi Destek Hattından online servislere şubelerden bankamatiklere kadar birçok koldan vatandaşa hizmet sağlanmış olacak.

Anlaşmalı Firmalardan Araba Alınacak

Bankanın taşıt kredisi başvurusu için isteyeceği belgeler henüz yayınlanmadı. Ancak temel belgelerin neler olacağı biliniyor. TC kimlik numarasının yer aldığı kimlik kartı veya pasaport başta olmak üzere, gelir belgesi istenecek. 4 farklı kredi seçeneği ile vatandaşın karşısına çıkan Ziraat Bankası bütçeleri yormadan vatandaşı araç sahibi yapmaya uğraşıyor. Konut satışlarındaki artışın aynı şekilde araç satışlarında da olması bekleniyor. Özellikle sıfır araçlara verilen ekonomik ayarın ardından 2. El araçlarda fiyat düşüşü bekleniyor. Bankadan gelen açıklamaya göre özellikle 2. El araç almak isteyen vatandaşlar için farklı kredi kampanyalarının olacağını da belirtti. Yeni paylaşılan kredi kampanyasından alınan kredileri kullanmanız için 8 farklı araç firmasıyla anlaşıldı. BMW, Ford gibi markaların olduğu bu 8 firmadan istediğiniz aracı kredinizle alabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP