DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Goldman Sachs Uyarıyı Yaptı Yatırımcılar Ne Yapacağını Bilemedi
  • Finans 365
  • Finans
  • Goldman Sachs Uyarıyı Yaptı Yatırımcılar Ne Yapacağını Bilemedi

Goldman Sachs Uyarıyı Yaptı Yatırımcılar Ne Yapacağını Bilemedi

Goldman Sachs ekip olarak yaptığı açıklama ile yatırımcılar şaşırtmaya deva ediyor. Farklı kripto paralar işaret edildi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:32
Goldman Sachs Uyarıyı Yaptı Yatırımcılar Ne Yapacağını Bilemedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özellikle geleneksel pazarlara yönelik ciddi araştırmalarda bulunan şirket geleneksel pazarlarda kripto paralara ilişkin bir hareketlenmenin olduğunu belirtiyor. Artık bitcoin veya başka kripto para birimleriyle işlem yapmanın öneminden bahseden şirket küreselleşmenin bu şekilde olacağının da farkında. Şirketin şirketlere verdiği tavsiyeler bunlarla sınırlı kalmadı. Mümkün mertebe başka firmalarla da iletişim kurulacaksa bu iletişimi Blockchain teknolojisini kullanarak yatırım yapan firmaları tercih edilmesi gerektiğini vurguladı. Yapılan açıklamaya göre bu şekilde işlemler yapan ABD’li firmaların klasik olarak işlem yapan diğer firmalara göre daha ileri bir seviyede olduğunu açıkladı. Bu bağlamda bahsedilen şirketlerin ise SP 500 endeksine göre işlem gören şirketler olduğu biliniyor. Blockcahin ise yüksek 19 farklı hisse senedi belirleyerek yatırımcılar için fikirler sundu. Buna göre herkesin bildiği VISA, Marathon Digital gibi firmaların var olması yatırımcıları da sevindirdi.

Teknoloji Geleneksel Her Şeye Talip

Kripto paraların hâlihazırda boğa sezonunda olduğu ve güçlü bir boğa sezonunda olduğu bilinen bir gerçek. Durum böyle olunca şirketlerin bu şekilde hamleler yapmaları normalin üstünde bir getiri sağlamaları için önemli olacak. Hızla büyüyen teknolojinin para birimlerine de yansıdığı her şeyin online şekilde çözümlenmensin geleneksel olan her şeye sirayet ettiğinin altını çizen şirketin gelişimin takip edilmesinin elzem olduğunu da vurguladı. Birçok ünlü şirketle iş birliği yapan ufak çaplı firmaların gündemin gerisinde kalması demek ekonomik olarak sıkıntılı bir sürece girileceğini de ifade ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP