DOLAR

32,3791

0.18%
EURO

34,9922

-0.26%
ALTIN(gr)

2.324,06

0,21%
BİST 100

%
Esnaf 6 Ay Geri Ödeme Yapmadan Kredi Alacak Detaylar Esnafın Yüzünü Güldürdü
  • Finans 365
  • Gündem
  • Esnaf 6 Ay Geri Ödeme Yapmadan Kredi Alacak Detaylar Esnafın Yüzünü Güldürdü

Esnaf 6 Ay Geri Ödeme Yapmadan Kredi Alacak Detaylar Esnafın Yüzünü Güldürdü

Esnaf ve Sanatkârla için yapılan anlaşmaya Şekerbank’ta dahil oldu. Esnafa ve sanatkarlara kredi kampanyası oluşturan banka 6 ay ödeme almayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:32
Esnaf 6 Ay Geri Ödeme Yapmadan Kredi Alacak Detaylar Esnafın Yüzünü Güldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok esnafın kepenk kapattığı bu dönemde meslek odaları-devlet-banka üçlüsü durmadan proje üretmeye devam ediyor. Ülke ekonomisinin en önemli dinamiği olan esnaflar ve sanatkârla için yeni çalışma Şekerbank’tan geldi. Verilecek krediden ilk 6 ay ödeme alınmayacak. Ayrıca esnek ödeme imkanı oluşturularakkrediyi alan kişiyle ödeme planı yapılacak. Şablon olarak işlen gerçekleştirmeyecek olan banka vatandaşın taleplerine cevap vermeye çalışıyor. Protokol imzasınınardından kredilerin de verilemeye başlanacağı açıklandı. Yapılacak ödemeden Kobilerin de faydalanması bekleniyor. Kredi sayesindebirçok esnaf kepenk kapatmayacak ve olan borçlarını ödeyebilecek. 60 bin TL’ye kadar kredi almak da mümkün olacak.

Banka Sınırsız Fırsatlar Sunuyor

36 aya kadar vade seçeneği oluşturacak olan banka diğer taksitlendirme seçeneklerini kredi alacak vatandaşlar görüşecek. Taksitlendirme şekline göre faiz oranı ve aylık ödeme tutarı dadeğişmiş olacak. Kredi sayesinde Şekerbank’ı imkanlarından da yararlanma fırsatı da sunulacak. ATM’lerden para çekmek için kullanılan kartlar ve bonusbusiness kartları kredi başvuru yapan vatandaşlara verilmiş olacak. Ayrıca EFT ve havale ücretlendirmeleri ortadan kaldırılmış olacak. POS cihazı kullanan esnaftan da ödeme talep edilmeyecek. Başvuru şartları ise kişinin 18 yaşından büyük olması ve iş yeri sahip olmasıdır. Bunlara ek olarak vatandaşın esnaf olduğunu belgelemesi gerekiyor. Esnaf ve Sanatkarlar Odasında kayıtlı ise bu kaydın dökümü dosyada muhakkak olmalıdır. Duruma göre vergi levhası da talep edilebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP