DOLAR

32,5483

0.01%
EURO

35,0446

0.46%
ALTIN(gr)

2.427,06

0,18%
BİST 100

%
Bakan Fatih Dönmez’den Doğalgaz açıklaması

Bakan Fatih Dönmez’den Doğalgaz açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıklamasında Doğalgaz müjdesini verdi. Konu ile ilgili detaylar haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:32
Bakan Fatih Dönmez’den Doğalgaz açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye 2023 Zirvesi’nde konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Bu yıl sonuna kadar doğalgaz gitmeyecek hiçbir şehrimiz kalmayacak” ifadelerini belirtti.

Türkiye 2023 Zirvesine Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir, Enerji Bakan Yardımcısı Mithat Cansız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, ASELSAN Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün ve birçok konuşmacı iş adamı katıldı.

ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI FATİH DÖNMEZ’İN AÇIKLAMASI

Bunun yanı sıra Zirvede konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yaptığı açıklamasında, doğalgaz müjdesi verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 70 yıllık demokrasi tarihimizde ekonomide, siyasette, güvenlikte, dış politikada pek çok inişli çıkışlı zamanlar yaşandığını ve yerli ve milli bir duruş sergileyerek Türkiye’yi büyütme gayreti içerisinde olanların çabalarına hep birlikte şahit olduğunu belirtti.

Adeta mevcut düzene meydan okunarak Türkiye’yi küresel bir güç haline getirmek için atılan her adımın karşısında olanların çabalarına da Türkiye’nin enerjide yakın tarihine baktığımızda net bir şekilde görebilidiğimizi ifade etti. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Bu yıl sonuna kadar doğalgaz gitmeyecek hiçbir şehrimiz kalmayacak” dedi.

Önemli gelişmelerden ve son dakika haberlerinden anlık bildirim almak için uygulmamızı indirin:

Android Mobil Uygulamamızı indirmek için TIKLAYIN.

İOS Mobil Uygulamamızı indirmek için TIKLAYIN.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP