Böyle İhtiyaç Kredisi Görülmedi 150 Bin TL’de Karar Kılındı
  • Finans 365
  • Kredi
  • Böyle İhtiyaç Kredisi Görülmedi 150 Bin TL’de Karar Kılındı

Böyle İhtiyaç Kredisi Görülmedi 150 Bin TL’de Karar Kılındı

İş Bankası pandeminin ikinci kısmında vatandaş için daha kapsamlı kredi kampanyaları oluşturdu. Buna göre 150 bin TL’ye varan krediler verilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:32
Böyle İhtiyaç Kredisi Görülmedi 150 Bin TL’de Karar Kılındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha önceden alışkın olmadığımız ihtiyaç kredileri kampanyasında İş Bankası ezber bozdu. Az limitli ihtiyaç kredilerine alternatif olacak olan kredi kampanyası için vatandaşlar kuyruk oluşturacak. Kısa zamanda başlayacak olan başvurular için şimdiden tüm hazırlıklar tamamlandı. Milyonlarca vatandaşın bu kredi kampanyasından yararlanacağını belirten banka kredi kampanyası sayesinde ,işi ne olursa olsun, esnafın da yüzü gülmüş olacak. Esnaf ya da diğer vatandaşlar fark etmeksizin herkes bu kampanyadan yararlanmış olacak. Kefil ya da teminat istemeyen banka sadece gelire bakarak kredi verecek. Yüksek limitli kredilerde esnafın ciro değerleri de önemli donelerden olacak. Faiz oranları hakkında da açıklama yapan banka %1.04 oranında işlem yapacaklarını belirtti.

2 Farklı Başvuru Sistemi Var

150 bin TL kredi verecek olan banka bu kredinin ödemesini ilk 3 ay almayacağını açıkladı. Bu bağlamda ödemeler 3. Aydan itibaren başlamış olacak. Erkenden ödeme alınmamasının sebebi ise pandeminin 2. Dalgasının çok sert şekilde vatandaşı etkilemiş olması olarak açıklandı. Bundan dolayı alınan kredinin ilk etapta ihtiyaç karşılamak için kullanılmasının gerekli olduğu belirtildi. Kimsenin ekonomisini bozmadan kredi verecek olan banka başka kredi kampanyalarının olduğunun da sinyalini bu vesile ile vermiş oldu. Başvurular online ya da şubeler aracılığıyla yapılacak. Verilecek kredi yüksek tutarlı olunca SMS ile kredi başvurusu iptal edildi. Kişilerin bilgilerinin görünür olduğu sistemlerle çalışan banka bunları sadece şubelerden ve online sistemden sağlayabiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP