DOLAR

32,5796

0.28%
EURO

34,7532

-0.05%
ALTIN(gr)

2.492,19

0,32%
BİST 100

%
Akbank’tan Beklenmedik Sürpriz, Aylık 40 TL Taksitle 36 Ay Vadeli Kredi

Akbank’tan Beklenmedik Sürpriz, Aylık 40 TL Taksitle 36 Ay Vadeli Kredi

Akbank son yılların en iyi kampanyası ile geldi, bu kampanya ile vatandaşın azda olsa rahatlamasını amaçlıyor. Pandemi döneminde vatandaş en çok maddi anlamda sıkıntı yaşadı ve yaşamaya devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:32
Akbank’tan Beklenmedik Sürpriz, Aylık 40 TL Taksitle 36 Ay Vadeli Kredi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

%1,8 faiz oranı ve yalnızca 5 Tl tahsis ücreti ile sizlerde kredi sahibi olabilirsiniz. Toplamda kredi tutarına sadece 374 Tl faiz yansıyacak ve 36 ay vade imkanı ile ödeme planı hazırlanacak. Bu kapsamda Akbank vatandaşlara düşük faiz oranı ile daha kolay ödeme planı sunuyor. Her kesimden vatandaşın yararlanmasını amaçlayarak bu zor günlerin en az hasarla atlatılmasına yardımcı oluyor. Neredeyse tüm vatandaşın yararlanabileceği kampanya düşük aylık taksit imkanı sunuyor.

Üstelik şubeye gitmeden kredi alma şansı da sunuyor, Akbank Direkt Kredi servisi sadece TC kimlik numarası ve telefon numarası ile başvuru yapmanızı sağlıyor. Bu sayede sokağa çıkamayan vatandaşlar evlerinin konforunda kampanyalı kredi kartına başvuruda bulunabilir. Akbank’ın kendi internet sitesinden örnek ödeme tablosuna ve başvuru linkine ulaşabilirsiniz. Başvuru için internet sitesini tercih etmek dışında mobil uygulamalarını da kullanabilirsiniz. Eğer merak ettiğiniz bir şey olursa müşteri hizmetlerini arayarak bilgilenebilirsiniz.

Kredi Kampanyasının Detayları

Detaylara bakacak olursak, toplam faiz sadece 449 Tl, banka komisyonu yok, yıllık maliyet oranı %29,72, teminat yok, kefil sayısı yok ve kredilendirme oranı %100. Üstelik vatandaş 36 ay vade seçeneği bulunan kredide dilerse vade süresini azaltabiliyor. Kefil ve teminat gerektirmeden kredi notunuza bakılarak başvurunuz onaylanacaktır, ev hanımları ve çalışmayanlarda kredi notu sorgulamasına tutuluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP