Emeklilere Özel Krediler Geliyor! Halk Bankası Startı Verdi!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Emeklilere Özel Krediler Geliyor! Halk Bankası Startı Verdi!

Emeklilere Özel Krediler Geliyor! Halk Bankası Startı Verdi!

Halk Bankası emekliler için özel kredi kampanyası hazırlayacağını belirtmişti. Verdiği sözü tuttu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:32
Emeklilere Özel Krediler Geliyor! Halk Bankası Startı Verdi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açıklamaya göre Halk Bankası vatandaş için kredi kampanyaları hazırlarken daha spesifik daha ihtiyaca hitap eden kampanyalar hazırlamaya başladı. Binlerce kişiye hitap etmek isteyen banka bu hamlesi ile gönülleri fethetti. Esnaflar ve girişimci kadınlar için hazırladığı kampanya ile büyük ses getiren banka bu defa da emekliler için kredi kampanyası hazırlamak için kolları sıvadı.

Emeklilerin şu sıra büyük maddi sıkıntılar çektiği biliniyor. Emeli olan vatandaşın ek iş bulaması ve kendi maaşları ile idare ediyor olması ortalığı oldukça karıştırdı. Devlet destekleri gelse bile toplu bir paranın varlığı emekliler oldukça rahatlatacak. Bu düşünceye istianeden Halk Bankası faizsiz kredi vermek için çalışmalara başladı.

Daha Kolay Seçenekler Düşünüldü

Verilecek olan kredi faizsiz kredi olacağı için milyonlarca emekliğe hitap edeceğini düşünüyor. Faiz oranlarının çok arttığı bu günlerde emekliler kredi kampanyalarına bakmaya korkar olmuştu. Bunun üstünü çizen banka yeni kredi kampanyalarının mümkün mertebe düşük faizli ya da faizsiz olarak hazırlıyor. Kredi limiti ise 10 bin TL ile sınırlandırılmış oldu. 10 bin TL üzeri krediler almak isteyen vatandaşları banka farklı şekilde yönlendirmiş olacak. Buna ek olarak başvuru seçenekleri de oldukça geniş tutuldu. Emekli olan vatandaş için bankalarda fiziksel olarak işlem başlatma seçeneği oldukça esnek bırakıldı.

Hitap edilen kitle sadece mobil uygulama ile kredi talebinde bulunması diye farklı seçenekler geliştirdi. Buna göre ATM’ler, ALO Kredi Destek Hattı gibi daha kolay ulaşılabilir olan seçeneklere teveccüh büyük olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP