DOLAR

32,5237

0.31%
EURO

34,5896

0.24%
ALTIN(gr)

2.504,22

0,87%
BİST 100

%
Girişimcilere Yeni Devlet Destekleri Geliyor

Girişimcilere Yeni Devlet Destekleri Geliyor

Girişimcilere yeni destekler geliyor. Girişimci ruhlu ve projeyi olan gençlere yeni destek paketleri sunulacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:33
Girişimcilere Yeni Devlet Destekleri Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ticaret Bakanlığı genç kadın ve yeni girişimcilere ihracat yapanlar için birçok yeni adım atmaya hazırlanıyor.

Ticaret platformlarında Fikri olan gençlere devlet destekleri verilecek. Ticaret Bakanlığı’nın atacağı adımlar sayesinde yeni fikri olan kadınlar desteklenecek.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan yenilikçi ticaret platformları ile birlikte gençleri Melek yatırımcılar ile bir araya getireceklerini açıkladı.

Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın’dan birkaç tane daha “Nevzat Aydın çıkması için bize mentörlük yapması konusunda konuştuklarını söyleyen Ruhsar Pekcan teknoloji seraları kurarak üretim ve verimliliği arttırmak için çalışmalar yapacağız. Ayrıca Pekcan Hindistan’daki yazılım ve bilişim firmaları ile da sürekli olarak görüşme halinde olduklarını söyledi.”

Ticaret bakanı Ruhsar Pekcan Hindistan’daki yazılım firmaları ile görüştüğünü ve bizzat ülkeye davet ettiğini açıkladı.

Projeyi 3 adımda ve 3 kategoriye ayırdıklarını söyleyen Pekcan tüketim malzemeleri tüketimi karşılamayan ve Türkiye’de üretilmeyenler olarak 3 kategori üzerine topladık. Bu konuyla alakalı çalışmalar üç koldan birden yürüyor yeni pazarlar bulmak için çalışıyoruz.

Ürünlerin alıcılarını kimler olduğu konusunda da arkadaşlarımız araştırma yapmaya devam ediyor. Ayrıca potansiyel ihracatçı firmalarla da bir araya geliyoruz. İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde yeni nesil teknolojiler ve diğer teknolojiler üzerinde çalıştığımız bir formatta bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP