12 Ay Boyunca Geri Ödemesiz Kredi Duyurusu Yapıldı Bankalar Doldu Taştı
  • Finans 365
  • Kredi
  • 12 Ay Boyunca Geri Ödemesiz Kredi Duyurusu Yapıldı Bankalar Doldu Taştı

12 Ay Boyunca Geri Ödemesiz Kredi Duyurusu Yapıldı Bankalar Doldu Taştı

Kredi destekleri özellikle pandemi koşullarında birçok vatandaşın imdadına yetişti. Talepler doğrultusunda düzenlenen yeni kredi paketlerinin ödeme planları daha da esnetiliyor. Buna göre 12 ay boyunca geri ödemesiz ve faizsiz krediler için çalışmalara başlandı. Sadece esnafların yararlanacağı bu kredi kampanyası birçok vatandaşı maddi anlamda olumlu etkileyecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:33
12 Ay Boyunca Geri Ödemesiz Kredi Duyurusu Yapıldı Bankalar Doldu Taştı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

23 farklı banka ile anlaşma sağlanırken kapsamlar konusunda detaylı bilgilerin ilerleyen günlerdepaylaşılacağı öğrenildi. Faizsiz olarak elden teslim olacak ödemeler için tarih belirlenmeye çalışılıyor. Kredi kartı borcu olan vatandaşların da faydalanacağı bu ödeme ile dileyen vatandaş kredi kartını borcunu bu sayede kapatabilecek. Vadeler konusunda da açıklamalar gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgiye göre 24 aya varan vadeler vatandaşın hizmetine sunulacak. 24 ay vadeli olsun diyen vatandaş toplam 36 ay boyunca rahat bir şekilde aldığı parayı kullanabilecek.

Vatandaş Lehine İşlemler Başlatılacak

23 bankaya ek olarak 30 finans kuruluşunun da çalışmaya katılacağı belirtildi. 12 ay geri ödeme olmamasına ek olarak sunulan vade seçeneklerinin yanında değişken ödeme-sabit ödeme seçenekleri vatandaşın isteğine bırakılacak. Ödemeler yapılırken TL bazında yapılan ödemeler kabul edilecek. Diğer para birimleri kur farkı ne olursa olsun işleme konmayacak. Revize hakkı sunulurken belirli kısıtlamalar getirildi. Buna göre vatandaşa sadece 2 kez revize hakkı tanınacak. Kredi borcu olan vatandaşlara bir yenilik daha getirildi. Buna göre hangi bankada daha çok borç mevcutsa o bankadan kredi işlemleri sürdürülüp revizelerin aynı bankadan yapılmasına izin verilecek. Başvuru yaparken dikkat edilecek tek husus ise yasal takibin olup olmaması olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP