DOLAR

32,5483

0.01%
EURO

35,0446

0.46%
ALTIN(gr)

2.427,06

0,18%
BİST 100

%
Taşıtmı Alacaksınız? HSBC’den Müthiş Kampanya!

Taşıtmı Alacaksınız? HSBC’den Müthiş Kampanya!

Artan ihtiyaçlarınız neticesinde sahip olmak istediğiniz en temel ihtiyaç hiç şüphesiz otomobiller olmaktadır. Üstelik sizler için başlatılan kampanya ile hayalinizdeki otomobile kavuşmanız artık çok kolay.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:33
Taşıtmı Alacaksınız? HSBC’den Müthiş Kampanya!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HSBC Taşıt Kredisi ile Hayalinizdeki Otomobile Kavuşun

HSBC kullanıcılarına ve yeni gelen müşterilerine özel olarak kolay HSBC taşıt kredisi kampanyası ile karşınıza çıkmıştır. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerine 48 aya kadar uzayan kolay ödeme koşulları ve uygun vade şartları ile hizmet veren HSBC, kullanıcılarına özel olarak yüzde 50 ile 70 oranında indirimli faiz imkânları da sağlamaktadır.

HSBC Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Taşıt sahibi olmak isteyen, hayalindeki arabaya bir adım daha yaklaşmak isteyen müşterilerine özel olarak tasarladığı kredi imkânı ile beğeni toplayan HSBC, faiz oranları ile de beğeni toplamaktadır. Kısa süre içerisinde sahip olacağınız kredi imkânları ile uzun vade ve kolay ödeme koşullarından yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz. Faiz oranlarını diğer bankalara nazaran azami oranlara çekme niyetinde olan banka, 1,25 gibi oldukça makul faiz oranları ile müşterilerine hizmet vermektedir.

HSBC Taşıt Kredisine Kimler Sahip Olabilir?

HSBC taşıt kredisi sahibi olmak isterseniz, öncelikle diğer bankalarla olan sicillerinizin temiz olması ve kredi notunuzun yüksek olması gerekmektedir. Bu bağlamda kredinizi sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz. Her bankanın kredi verme hususunda müşterilerine sunmuş oldukları birkaç şart bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri ise on sekiz yaş ve üzeri belirli bir gelire sahip olmak şartı ile her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kredi alma imkânlarına sahip olabilmektedir. Bunlar dışında medeni durumunuz ve cinsiyetiniz kredi alma konusunda sizler için herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir.

HSBC Taşıt Kredisi Başvuruları

HSBC taşıt kredisi başvurusu yapmak isterseniz; ister SMS ile isterseniz de en yakın HSBC şubesine giderek kısa süre içerisinde başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca kredi ile ilgili ayrıntıları öğrenmek isterseniz de HSBC müşteri hizmetleri ile müşteri temsilcinize bağlanarak, bilgi edinebilir ve size uygun ödeme seçenekleri bilgisi dâhilinde kredi başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. Uzun yıllardan beri hem Türkiye hem de Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde hizmet veren geniş kapsamlı ve kaliteli bankacılık anlayışı ile HSBC Bankası ve kampanyalarını takip etmeye devam edebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP