Çeyrek Altın Fiyatı Ne Kadar? 13 Eylül Güncel Çeyrek Altın Fiyatları (Kapalıçarşı)
  • Finans 365
  • Altın
  • Çeyrek Altın Fiyatı Ne Kadar? 13 Eylül Güncel Çeyrek Altın Fiyatları (Kapalıçarşı)

Çeyrek Altın Fiyatı Ne Kadar? 13 Eylül Güncel Çeyrek Altın Fiyatları (Kapalıçarşı)

Hafta sonu vatandaşlar yaşanan gelişmelerden sonra çeyrek altın ne kadar araması yapmaya başladı. Bu hafta yaşanan ekonomik gelişmelerden sonra en çok merak edilen konu çeyrek altın fiyatları ne kadar? Sorusu oldu. İşte 13 eylül çeyrek altın fiyatları.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:33
Çeyrek Altın Fiyatı Ne Kadar? 13 Eylül Güncel Çeyrek Altın Fiyatları (Kapalıçarşı)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde en çok yatırım yapılan ve fiyatları en fazla takip edilen altın çeşidi çeyrek altın olmuştur. Özellikle düğün ve benzeri organizasyonlarda takı olarak takılan çeyrek altın fiyatları gün geçtikçe çok fazla takip edilmeye başladı.

Genelik le kulplu çeyrek altın ve kulpsuz çeyrek altın olmak üzere iki şekilde üretilir. Kulpsuz çeyrek altın 1,75 gram ağırlığında ve Cumhuriyet altının ¼ fiyatına eş değerdir. Yastık altı yatırımı olarak da bilinen birikim yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği altın çeşididir.

Mahalle araların ve kuyumcularda rahatlıkla alım satım yapılabilmesi çeyrek altına olan rağbeti artırmaktadır. Çeyrek altının tercih edilmesinde ki en büyük sebeplerden bir tanesi de alım satım fiyatı arasındaki düşük farktır.

13 eylül çeyrek altın fiyatı ne kadar?

Bugün çeyrek altın güne 449 lira satış fiyatından başlıyor. İstanbul Kapalıçarşı’da çeyrek altının alış fiyatı ise 439 lira oldu. Bu hafta yaşanan gelişmelerden sonra altın fiyatlarına bağlı olarak çeyrek altın fiyatlarında yükseliş bekleniyor. Altının ons satış fiyatı bugün 1495 dolar seviyesinde.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP