DOLAR

32,5104

0.18%
EURO

34,8232

0.27%
ALTIN(gr)

2.485,25

0,95%
BİST 100

%
Ayda 43 TL’ye İhtiyaç Kredisi Fırsatı YapıKredi Bankasından
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ayda 43 TL’ye İhtiyaç Kredisi Fırsatı YapıKredi Bankasından

Ayda 43 TL’ye İhtiyaç Kredisi Fırsatı YapıKredi Bankasından

İhtiyaç kredisi kampanyaları vatandaşın en çok sevdiği kredi kampanyalarından. Yapıkredi Bankası da yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası ile vatandaşın karşısına çıktı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:34
Ayda 43 TL’ye İhtiyaç Kredisi Fırsatı YapıKredi Bankasından
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre ayda sadece 43 TL ödeyerek ihtiyaç kredisi alabileceksiniz. Pandemi döneminde vatandaşın acil nakit ihtiyacı bayağı arttı. Artan nakit ihtiyacı ve diğer ihtiyaçları karşılamanın tek yolu ise bankalardan kredi çekmek. Vatandaş kredi kampanyalarına bakarken bütçesine en uygun olanı tercih etmeye çalışıyor. Buradaki en büyük faktör ise kredi faiz oranları ve ödeme planı olarak karşımıza çıkıyor. Yapıkredi Bankası hem faiz oranı hem ödeme seçenekleri ile vatandaş lehine bir kampanya hazırlamış durumda. Kredi faiz oranını %2.21 olarak belirleyen banka vade seçeneklerini ise 36 ay vadeye kadar çıkardı. Oldukça cazip olan ödeme seçenekleri ve faiz oranı sayesinde binlerce vatandaş kolaylıkla kredi alabilecek.

7 Gün 24 Saat Hizmet Almak Mümkün

Kredi almak isteyen vatandaşlar birçok yolla kredi başvurusunda bulunabilir. Buna göre şubelere giderek kredi başvurusunda bulunmak mümkünken bu yola birde SMS ile kredi imkanı da eklendi. Saniyeler içinde kredi başvurusu işlemi için SMS atıp saniyeler içinde onay mesajını alabilirsiniz. Onay mesajını aldıktan sonra istenen belgeler ile bankaya giderek işlemleri başlatmanız gerekecek. SMS ile başvuruya alternatif olarak ALO Kredi Hattı sayesinde de başvuru oluşturabilirsiniz. Mesai saatlerinde hizmet veren hat, SMS ile başvurudaki gibi 7 gün 24 saat hizmet vermemektedir. Bundan dolayı hatlarda olası bir yoğunluk olduğunda internet bankacılığı veya mobil uygulamayı da tercih edebilirsiniz. Bu platformlar da 24 saat hizmet vermektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP