İş Bankası Kredi Hesaplama 2019

İş Bankası Kredi Hesaplama 2019

İş Bankası Kredi Hesaplaması. İş Bankası kredisi için hangi evraklar istenir? Anında Nakit İhtiyacı İçin İş Bankası Kredisine Nasıl Başvurulur? İş Bankası Ev İçin Ne Kadar Kredi Veriyor? İş Bankası Kredi Başvurusu Şartları Nelerdir? İş Bankası 2. El Taşıtlara Kredi Veriyor Mu? Tüm bu sorulara yanıt aradık.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:34
İş Bankası Kredi Hesaplama 2019
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2019 İş Bankası kredisi hesaplama işlemi için bankanın internet sitesine girilmelidir. Kredi hesaplama işlemleri gereksiz gibi görülebilir. Ancak bu hesaplama araçları sayesinde insanlar kredi çekmeleri halinde aylık ne kadar taksit ödeyeceklerini öğrenebilirler. Böylece bütçe buna göre ayarlanabilir ve kredi için uygun bir ödeme planı oluşturulabilir. İş Bankası kredi hesaplaması yapabilmek için de İş Bankası’nın internet sitesinde bulunan Kredi Hesaplama Aracı sayfasının açılması gerekli. Daha sonrasında şu bilgileri yazarak kredi hesaplanabilir:

  • Kredi türü,
  • Kredi tutarı,
  • Kredi vadesi.

İş Bankası Kredi Başvurusu Şartları Nelerdir?

İş Bankası kredi başvuru koşullarından bir tanesi 18 yaşından büyük olunmasıdır. İş Bankası diğer tüm bankalarda olduğu gibi 18 yaşından küçük kişilere kredi vermiyor. Bunun yanı sıra kredi başvurularında aranan şartlar hangi krediye başvurulduğuna göre değişiyor. Fakat genel olarak İş Bankası kredi almak isteyen müşterilerinde şu şartları arıyor:

  • Kredi notunun riskli seviyede olmaması,
  • Düzenli bir gelire sahip olunması,
  • Bir mal ipotek olarak gösterilecekse eşten izin alınması.

İş Bankası Kredisi İçin Hangi Evraklar İstenir?

İş Bankası kredi başvuru evraklardan bir tanesi gelir belgesidir. İş Bankası kredilerini alabilmek için banka tarafından talep edilen evrakların teslim edilmesi gerekli. Bu belgelerden birisinin dahi eksik olması kredi başvurusunun reddedilmesi anlamına gelebilir. Kredi başvurularında İş Bankası’nın istediği temel evrak gelir belgesidir. Bu gelir belgesi de kişilerin çalışma durumlarına göre farklılık gösterebilir. Bunun yanı sıra İş Bankası kredisi için şu belgeler de şarttır:

  • Kimlik belgesi,
  • Kredi başvuru formu,
  • Taşıt kredisinde 0 km araçlar için proforma fatura, 2.el araçlar için satışı yapan kişiye ait son Motor Araç Tescil ve Trafik Belgesi.

Anında Nakit İhtiyacı İçin İş Bankası Kredisine Nasıl Başvurulur?

İş Bankası anında kredi başvurusu internet bankacılığı ile yapılabiliyor. İş Bankası acil nakit ihtiyacı duyan kişilere anında kredi verebiliyor. Bu krediye başvurmanın yolu da oldukça kolaydır. İnternet bankacılığına giren kişiler Kredilerim menüsünden Anında Kredi Başvurusu’nu seçmelidir. Bunun yanı sıra İşCep ile de aynı adımlar takip edilerek başvuru işlemi gerçekleştirilebilir. Son yöntem ise bankamatiklerdir. İş Bankası 40 bin TL’ye kadar limiti olan bu krediyi 7 gün 24 saat boyunca sağlayabiliyor.

İş Bankası 2. El Taşıtlara Kredi Veriyor Mu?

2. el taşıtlar için İş Bankası kredisi alabilmek mümkündür. İş Bankası 0 km araçların yanı sıra satın alınmak istenen ikinci el araçlar için de kredi sağlıyor. İş Bankası taşıt kredisine başvurabilmek için de banka şubelerinin yanı sıra internet şubesi ve telefon bankacılığı kullanılabilir. Gerekli evrakları temin eden kişiler hızlı bir şekilde taşıt kredilerini alabilirler. İş Bankası 120 bin TL’ye kadar olan araçların %70’ine kadar kredi sağlıyor. Ancak araç ücreti bundan yüksekse bu durumda 120 bin TL’lik kısmın %70’i geri kalanın ise %50’ine kredi veriliyor.

İş Bankası Ev İçin Ne Kadar Kredi Veriyor?

İş Bankası ev kredisi için verdiği miktar konutun ekspertiz değerinin %80’idir. İş Bankası’nın ev kredisini alabilmek için ilk olarak söz konusu olan evin ekspertiz değerinin hesaplatılması gereklidir. Daha sonrasında İş Bankası bu değerin %80’ine kadar kredi verebiliyor. İş Bankası kredisi olan ev kredisine internet üzerinden de başvurulabiliyor. İş Bankası ev kredisi kapsamında farklı krediler de sağlayabiliyor. Bu kredilerin hangileri olduğu ve kredi kullanma koşullarının neler olduğuna dair detaylı bilgi de İş Bankası internet sitesinde mevcuttur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP