DOLAR

32,5713

0.15%
EURO

34,8820

0.59%
ALTIN(gr)

2.437,44

0,21%
BİST 100

%
Yapı Kredi Bankasının Kampanyası Vatandaşı Sokağa Döktü 3 Ay Ödeme Alınmayacak
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Yapı Kredi Bankasının Kampanyası Vatandaşı Sokağa Döktü 3 Ay Ödeme Alınmayacak

Yapı Kredi Bankasının Kampanyası Vatandaşı Sokağa Döktü 3 Ay Ödeme Alınmayacak

Yapı Kredi Bankası dönem dönem yaptığı kredi kampanyaları ile vatandaşı şaşırtmaya devam ediyor. Banka 200 bin TL kredi vermeye hazırlanıyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:34
Yapı Kredi Bankasının Kampanyası Vatandaşı Sokağa Döktü 3 Ay Ödeme Alınmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre Yapı Kredi Bankası vereceği kredinin ilk taksindi 3 ay sonra almaya başlayacak. Bireysel ihtiyaç kredisi kapsamında verilmesi planlanan kredinin faiz oranları da gayet düşük tutuldu. Merkez Bankasının çağrısıyla kredi faiz oranlarına revize yapan bankalardan olan Yapı Kredi Bankası pandemi bitene kadar vatandaş lehine kararlar vereceğini de belirtti. 36 aya varan vade seçeneklerine ek olarak ilk 3 ay ödeme alınmaması vatandaşın üzerinden büyük bir yük aldı. Dileyen vatandaşlara 200 bin TL’lik kredi fırsatına ek olarak 1000 TL tutarında kredi verebileceklerini de sözlerine ekledi. Ödeme planlarının tamamı vatandaşla beraber oluşturulacak. Burada amaçlanan durumun vatandaşın sıkışık olan bütçesini daha da sıkmamak olarak açıklandı.

Sanal Asistan Size Yardımcı Olacaktır

Başvurular için şubelere gidilebileceği gibi online şekilde de başvuru oluşturulabilecek. Şubelere kredi başvurusu için gidildiğinde tüm belgeleri bir dosyada sunmanız gerekiyor. Aynı durum online başvurularda daha kolay olabiliyor. Şubelere gittiğinizde banka çalışanları ile birebir temasa geçerek kredi hakkındaki sorularınızın tamamını sorabilirsiniz. Ödeme planları konusunda da yardım alabileceksiniz. Online işlemlerde sanal asistan uygulaması mevcuttur. Sanal asistanı kullanarak sorularınıza cevap alabilirsiniz. Ancak bazen sanal asistanda her soru kayıtlı olamayabiliyor. Şubelere de gidemeyecek vatandaşlar için ALO Kredi Destek Hattı sizlerle olacak. 3 farklı yoldan kredi başvurusu başlatabilir, krediler hakkında bilgi alabilir ve ödeme planı oluşturabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP