DOLAR

32,4119

0.17%
EURO

35,3064

0.1%
ALTIN(gr)

2.324,25

0,23%
BİST 100

%
İş Bankası Vatandaşın Kredi Almasını Kolaylaştırdı Şube Önünde Kuyruk Oluştu
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • İş Bankası Vatandaşın Kredi Almasını Kolaylaştırdı Şube Önünde Kuyruk Oluştu

İş Bankası Vatandaşın Kredi Almasını Kolaylaştırdı Şube Önünde Kuyruk Oluştu

Kamu bankaları pandemi sürecinde vatandaşların devamlı yanında durdu. Bu bankalardan olan İş Bankası yeni kredi kampanyasını vatandaşlarla paylaştı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:35
İş Bankası Vatandaşın Kredi Almasını Kolaylaştırdı Şube Önünde Kuyruk Oluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankalar kimi zaman kredi verirken çok sert prosedürler uyguluyor. Özellikle kefil ve teminat noktasında vatandaşı çok zorlayan bankalar kendilerine güvence arıyor. Bu durum ise kredi alımını zorlaştırdığı gibi vatandaşın acil nakit talebi cevapsız bırakılıyor. İş Bankası pandeminin 2. dalgasının ekonomik olarak zorlaması üzerine yeni bir kredi paketi oluşturdu. Buna göre kefil ve teminat şartı aramayan İş Bankası istenen belgeleri toparlandığında anında kredi vereceğini belirtti. 10 bin TL’ye kadar kredi imkanı sağlayacak olan bankanın vade seçenekleri de oldukça cazip. 12 aya varan vade seçenekleri sayesinde kredinin taksitlerini kolay bir şekilde ödeyebileceksiniz.

Kefil Arama Derdi Artık Bitti

Faiz oranları konusunda da açıklama yapan banka vatandaşların içine soğuk su serpti. %1.5 oranında faiz oranıyla işlem yapacak olan banka Merkez Bankasının faizleri indirin çağrısına uyarak vatandaşı büyük oranda rahatlattı. Faiz oranları, taksit seçenekleri ve kefil-teminat aranmaması başvuruları daha da artmış oldu. Binlerce vatandaşın yararlanacağı kredinin başvuru süreci hakkında da açıklamalardan bulunuldu. Buna göre online şekilde başvurunun yeterli olacağı belirtildi. İnternet bankacılığı ya da mobil işlemler aracılığı ile başvuru yapmak mümkün. Online olarak başvuru oluşturamayan vatandaşlar ALO Kredi Destek Hattını kullanabilecek. Mesai saatleri içinde sorulan her soruya cevap verecek olan hat, kredi başvurularını da kabul edecek. Tüm bu seçeneklerde zorlanan vatandaşlar şubelere giderek de kredi başvurusunda bulunabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP