Bakan Albayrak’tan Kredi Notu Düşük Vatandaşlara Müjde!
  • Finans 365
  • Kredi
  • Bakan Albayrak’tan Kredi Notu Düşük Vatandaşlara Müjde!

Bakan Albayrak’tan Kredi Notu Düşük Vatandaşlara Müjde!

Vatandaş dört gözle bekliyor kredi sicil affı mı geliyor? Bakan Albayrak'tan kredi notu düşük vatandaşlara müjdeli haber geldi! Bakan Albayrak ne müjdesi verdi? Kredi imkanları sunulacak mı? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:35
Bakan Albayrak’tan Kredi Notu Düşük Vatandaşlara Müjde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vatandaşın beklediği haber Bakan Albayrak’tan geldi, sicil affı bekleyen vatandaşların yüzü gülecek. Dokuz ay boyunca kredi notu ve kredi puanıyla kredi kullanmayan vatandaşlara kredi imkanı verilecek. Bankaların en çok kar ettiği ay olması sebebiyle beş bin lira, on bin lira ve on beş bin lira kredi imkanı sunulacak.

Sicil Affı Geldi Mi?

Kredi almak isteyen vatandaşların eğer kredi notu düşükse kredi alamıyorlardı, dokuz aydır gündemde olan sicil affı sonunda bir kereye mahsus geldi. Sicil affının tek şartı dokuz ay boyunca herhangi bir kredi çekmemiş olmak. Beş bin lira, on bin lira ve on beş bin lira olmak üzere faizi çok düşük olmak üzere vatandaşlara kredi kullandırılacak. Dokuz ay boyunca kredi kullanmayan vatandaşlara üç farklı paket sunulacak ayrıca çekilen krediler için üç ay ila altı ay erteleme imkanı olacak.

Düşük Faizle Kredi Alabilirsiniz

Devlet bankaları, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve HalkBank’tan kredi sicil affı kredisi İmkanıyla beş bin lira, on bin lira ve on beş bin liraya kadar kredi başvurusu yapılabiliyor. Kredi puanınız yüzünden onay almadıysanız başvurmamanızı öneriyoruz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP