Taşıt Kredisinde Son Dakika Gelişmesi Herkes Araba Sahibi Olacak
  • Finans 365
  • Kredi
  • Taşıt Kredisinde Son Dakika Gelişmesi Herkes Araba Sahibi Olacak

Taşıt Kredisinde Son Dakika Gelişmesi Herkes Araba Sahibi Olacak

Pandemidekişilerin araç sahibi olması çok önemli bir hale geldi. Herkes taşıt kredilerine bakmaya başladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:35
Taşıt Kredisinde Son Dakika Gelişmesi Herkes Araba Sahibi Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TEB aracılığıyla verilecek taşıt kredisi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yapılan açıklamada konut ve ihtiyaç kredisinden sonra en çok bakılan kredi taşıt kredisi olmuş. Vatandaşın taşıt kredisine yoğun şekilde teveccühü var. Edinilen bilgiye göre verilecek taşıt kredisi iki farklı şekilde incelenecek. İlk olarak sıfır araç alımı için verilecek kredi üzerinde ayrı çalışılıyorken ikinci olarak 2. El taşıtlar için verilecek kredi üzerine ayrıca çalışılıyor. Hepsinin kredi faiz oranı ve vade seçeneği farklı olacak. Bundan dolayı vatandaşın neyi almak istediğinenet bir şekildeodaklanması gerekiyor. Sıfır araç almak isteyenvatandaşlar için %0.89 oranında faiz uygulanacak. Vade seçeneği ise 48 ay ile sınırlandırıldı. Sıfır araç alınacağı için banka belli firmalarla da anlaşma imzaladı. Buna göre kişiler bu firmalardan araç alırsa bu faiz oranları geçerli olacak.

İkici El Araç İçin Farklı Uygulama

İkinci el araç almak isteyenvatandaşlar ise %0.69 oranında faiz uygulanacak ve 36 ay vade seçeneği konulmuş olacak. Bu bağlamda kişilerin sadece 2. El araç alması istenecek. Kişileringelirlerine göre kredi limiti ayarlanmış olacak. Ancak kefil getirdiği taktirde bu limitlerin artırılması bekleniyor. Krediye başvuru için 3 farklı yöntem gündem getirildi. Buna göre dileyen vatandaşlar yüz yüze kredi başvurunda bulunabilecek. Dosya masrafı almayacak olan banka kişilerin rahat şekilde kredi alması için elinden geleni yapacak. Dileyen vatandaşlar ise ATM’den ya da online şekilde başvuru oluşturabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP