DOLAR

32,3727

0.16%
EURO

34,9643

-0.32%
ALTIN(gr)

%
BİST 100

%
Bitcoin 5.000 dolar oldu, boğa piyasası yeni başlıyor

Bitcoin 5.000 dolar oldu, boğa piyasası yeni başlıyor

Bitcoin fiyatının arttığı, 5.000 doları tekrar geçtiği piyasada ayı piyasasının artık son bulmuş olabileceği iddia edildi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:35
Bitcoin 5.000 dolar oldu, boğa piyasası yeni başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin son 2 gündür yükselmeye devam ediyor. Kripto para fiyatlarının yükselmesi piyasanın devamlılığı açısından en önemli başarı olarak görülmekte. Yatırımcılar, kripto para fiyatlarının artmasını fırsat bilerek Bitcoin satın almaya devam ederken, birçok yatırımcı ise ayı piyasasının tekrar dönebileceği ve bitmemiş olduğu korkusundan dolayı Bitcoin satın almıyor.

Ayı piyasası hakkında kripto para analistlerinin görüşleri de birbiri ile çelişiyor. Bazı kripto para analistleir ayı piyasasının henüz devam ettiğini ve bitmediğini, boğa piyasası için uzun süre beklemek gerekmese bile yakın zamanda boğa piyasasının olmayacak olduğunu düşündüklerini belirtiyor.

Boğa piyasasının başlayıp başlamadığı konusunda karşı görüşlü olan kripto para analistleri ise yakın zamanda rekor kırması beklenmeyen Bitcoin’in 5.000 doları görmesinin balinalar sayesinde olduğunu, balinaların kripto para alımı yapması ile piyasada satış isteklerinin azalmasına oranla daha büyük oranda bir alım talebi oluşturduğunu düşünüyorlar.

Bitcoin Cash sadece 1 günde %40 değer kazanmıştı. Bitcoin ise %25 değer kazanırken, kripto para piyasasının 77 milyar dolarlık değişim yaşaması 24 saat içerisinde Aralık ayı rekoruna tekrar yaşanabileceği iddiasını ortaya çıkarmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP