DOLAR

32,4990

-0.15%
EURO

34,7694

-0.29%
ALTIN(gr)

2.422,82

-0,28%
BİST 100

%
Kredi Kartları Eskisi Kadar Kullanılmıyor

Kredi Kartları Eskisi Kadar Kullanılmıyor

Kredi kartı kullanımı azalıyor. Tüketici artık mobil ve online ödeme yapmayı tercih ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:36
Kredi Kartları Eskisi Kadar Kullanılmıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aktif Bank dijital bankacılık ve Ödeme Sistemleri GenelMüdür Yardımcısı Toker artık müşterilerin yüzde yetmişinin mobilden %30 sonundabilgisayardan internet bankacılığı hizmeti aldığını söyledi.

betigül Toker şu anda8 milyon insanı aktif hizmet verdiklerini ve herkesin hayatına bir şekildekolaylık sunduklarını söyledi yatırım bankası olarak çok sayıda insana online birşekilde hizmetlerinin devam ettiğini söyleyen Toker insanlar artık eskiyeoranla çok daha az kredi kartı kullanıyor açıklamalarında bulundu.

Ödeme sistemlerine son 5 yıldır mobilin çok büyük bir adımattığını söyleyen Toker “5 yıllık ödeme süreçlerinden kralı ya da kraliçesikredi kartları ile son 5 yıldır ödeme sitelerinde mobilde yapılan gelişmelersayesinde 5 yıl önceki kredi kartı kullanımına göre şu anki kullanım sayısındaciddi bir düşüş söz konusu. artık mobil kart dünyası işte geçmiş durumda. Hemüretici hem de tüketici banka kartları ile işlemler yapıyor. Türkiye bankakartlarıyla tüketicinin harcama yaptığı bir yapıda çok daha zengin bir halegeldi.

Banka kartlarına olan çalışmalar ve bonus sistemlerisayesinde artık en az kredi kartları kadar da banka kartları kullanılmayabaşlandı. alışveriş merkezlerindeki harcamadan toplu taşıma kartları ne kadarçok sayıda avantaj bankaların promosyonları sayesinde insanları çekebiliyor. Buda banka kartı kullanımını halk arasında çok daha fazla yaygın olmasına nedenoluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP