DOLAR

32,4893

-0.18%
EURO

34,9633

0.35%
ALTIN(gr)

2.434,58

0,49%
BİST 100

%
2.5 Saat Çalışarak Para Kazanmak Mümkün O Sistem Açıklandı
  • Finans 365
  • Gündem
  • 2.5 Saat Çalışarak Para Kazanmak Mümkün O Sistem Açıklandı

2.5 Saat Çalışarak Para Kazanmak Mümkün O Sistem Açıklandı

ABONE OL
14 Ocak 2023 08:53
2.5 Saat Çalışarak Para Kazanmak Mümkün O Sistem Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR ev hanımlarını ve öğrenci olanları istihdam etmek için çeşitli paketler üzerinde çalışmaya başladı. 6.250 TL’ye kadar kazanmak yeni çalışma paketiyle mümkün olacak. Maksimum 2,5 saat çalışmayla bu maaşı almak için İŞKUR sadece kayıt ve başvuru istiyor. İşte detaylar..

Evden kazanç sağlamak bu dönem için en rahatı olurken İŞKUR da bu seçenek üzerine yeni paket hazırlığında. Düzenleme kabul edildiğinde ev hanımları ve öğrenciler dahil olmak üzere binlerce işsiz için yeni bir geçim kapısı oluşacak. Vasıflı ya da vasıfsız olmak fark etmiyor. Herkesin çalışabilmesi ve ülke içi nakdi dönüşümün sağlanması adına İŞKUR bu pakete çok önem veriyor. Minimum 2.5 saat çalışma ile 6.250 TL kazanmak için İŞKUR’un internet sitesine kendi bilgilerinizle giriş yapmanız gerekiyor.

Paketleme İşi İle Kazanç Sağlayabilirsiniz

Evde paketleme yaparak 6.250 TL kazandırmayı amaçlayan İŞKUR bu şekilde vatandaşın maddi kaybını da azaltmayı amaçlıyor. Siteye kayıt olduktan sonra sistemde var olan başvuru formunu doldurmanız yeterli olacaktır. İnternet sitesinden giriş yapamıyorsanız size en yakın İŞKUR’dan da başvuru yapabilirsiniz. İŞKUR üzerinden aldığınız eğitim sertifikanız varsa bunu da onaylatmak gerekiyor. Tüm bu işlemlerin ardından cep telefonunuza gelecek mesaj ile işlem resmiyet kazanmış olacak. Bundan dolayı verdiğiniz bilgilerin doğru ve size ait olması gerekiyor. Sadece evde paketleme değil isteğe ve pozisyona bağlı olarak el işi yapacağınız alanlara da yönlendirilmeniz mümkün. Bu konuyu İŞKUR’da belirtebilirsiniz.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP