DOLAR

32,3315

0.24%
EURO

35,0829

-0.15%
ALTIN(gr)

2.295,90

0,82%
BİST 100

%
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan kıdem tazminatı açıklaması
  • Finans 365
  • Finans
  • Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan kıdem tazminatı açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan kıdem tazminatı açıklaması

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye ve ABD arasında ilişkileri görüştüklerini ve bugüne kadarki en iyi ziyaretin kendisi tarafından gerçekleştirilen ziyaret olduğunu açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:36
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’tan kıdem tazminatı açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yatırımcılar ile bugüne kadar ABD’de gerçekleştirdikleri en iyi ziyaretin kendisi tarafından yapılan ziyaret olduğunu açıkladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sürekli yeni rekorları kıran enflasyon için ise beklentilerin düşecek olduğunu ve enflasyon oranlarında düşüş olmasını beklediklerini açıkladı.

ABD’li yatırımcılarla yapılan görüşmelerden bahseden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bu görüşme sürecinin olumlu geçtiğini ve bu süreçte kendisinin ABD’li yatırımcılar ile yakından görüştüğünü açıkladı.

Albayrak, kıdem tazminatı hakkında ise “Verilen mesajların doğru okunması lazım. Tüm paydaşların mutabakatıyla bir süreç işleyecek. Daha ortada bir şey yok. Kıdem tazminatı çok sorunlu bir alan. İşçi, işveren, sendika mutsuz. Öyle bir formül üreteceğiz ki tüm paydaşlar mutlu olacak. Sabırlı olalım. Tüm paydaşlarla adım atılacak.” diye konuştu.

ABD ve Türkiye arasında devam eden S-400 konusu hakkındaki gerilim sürüyor.

Dolar kurunun S-400 savunma sistemi Türkiye’ye getirilir getirilmez rekorunu tekrar kırması beklenirken, Amerikan yönetimi yaptırımların uygulanacak olduğunu açıklıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP