DOLAR

32,3843

0.18%
EURO

35,0035

-0.26%
ALTIN(gr)

2.324,40

0,23%
BİST 100

%
Ayda 184 TL Ödeyerek Kredi Çekecek Olan Vatandaşlar Bankada İzdiham Oluşturdu
  • Finans 365
  • Finans
  • Ayda 184 TL Ödeyerek Kredi Çekecek Olan Vatandaşlar Bankada İzdiham Oluşturdu

Ayda 184 TL Ödeyerek Kredi Çekecek Olan Vatandaşlar Bankada İzdiham Oluşturdu

QNB Bank vatandaşların yararlanması için inanılmaz bir kredi kampanyası paylaştı. Vade seçenekleri inanılmaz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:37
Ayda 184 TL Ödeyerek Kredi Çekecek Olan Vatandaşlar Bankada İzdiham Oluşturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre pandemi dolaysıyla zor durumda olan vatandaş için krdi kampanyası çıkaran QNB Bank yeni bir kredi kampanyası ile kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü. Diğer bankalara nazaran daha düşük faiz oranı uyguladığı bilinen bankanın taksit seçenekleri de oldukça başarılı. Vatandaşların bütçesini sarsmadan vatandaşı dar boğaza sokmadan ödeme talebinde bulunan banka kredi limitleriyle de göz dolduruyor. Buna gire kredi limiti 10 bin TL’ye kadar çıkmış durumda ve ilk 3 ay ödeme alınmaması gibi bir durumda söz konusu. Buna ek olarak 48 aya varan vade seçenekleri de bankanın vatandaşlara sunmuş olduğu bir güzellik olarak kayıtlara geçiyor. Faiz oranı %0.98 olarak belirtilirken kredi borcunu daha erken ödeyene vatandaş için faiz oranı çok etkili bir done olmayacak.

Sanal Asistanı Kullanabilirsiniz

Başvurular ise farklı şekillerde yapılabilecek ve vatandaş bunlardan istediğini seçebilecek. Buna göre dileyen bankanın şubelerine giderek birebir başvuru başlatabilir ve banka danışanlarıyla işlem yapabilir. Banka danışanlarının her soruya cevap vereceği, ödeme planı oluşturacağa, faiz oranları hakkında bilgilendirme yapacağı yetkililer tarafından açıklandı. Ayrıca dileyen vatandaşın online başvuru yapacakları da belirtiyor ki bu seçenek bankanın da en çok istediği seçeneklerden bir tanesi. Pandemi dolaysıya sosyal mesafe dikkat ende yetkililer sosyal mesafenin en iyi koruncak yerin online işlemler olduğunu belirtiyor. Online işlemler aracılığıyla günün her saati kredi başvurunda bulunabilir ve günün her saat sanal asistana soru sorabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP