DOLAR

32,3334

0.25%
EURO

35,0777

-0.18%
ALTIN(gr)

2.282,25

0,22%
BİST 100

%
Kredinizi Alın 2 Yıl Geri Ödemeyin Efsane Kampanyaya Başvuru Yağdı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kredinizi Alın 2 Yıl Geri Ödemeyin Efsane Kampanyaya Başvuru Yağdı

Kredinizi Alın 2 Yıl Geri Ödemeyin Efsane Kampanyaya Başvuru Yağdı

Ziraat Bankası uygun vade imkanları ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Yeni kampanyada 5 yıl vade imkanı mevcut. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:37
Kredinizi Alın 2 Yıl Geri Ödemeyin Efsane Kampanyaya Başvuru Yağdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan çalışmalar neticesindeZiraat Bankası vatandaşa 5 yıl vadeli kredi vereceklerini duyurdu. Devlet desteği ile sağlanacak kredi ödemesinde vatandaştan 2 yıl ödemede istenmeyecek. Maddi olarak elinde avucunda bir şey kalmayan vatandaşın daha çok stres yaşamamasını isteyen banka böyle bir uygulama yaptığını da açıkladı. Finansman paketi olarak geçen kampanya sayesine birçok iş gurubu rahat bir nefes almış olacak. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar şubelere uğrayabilir ya da online şekilde tüm işlemleri halledebilir. 150 milyon TL’ye kredi imkanı sağlanmış olacak. Faiz oranları sabit olmamakla beraber vatandaş lehine bir uygulamaya gidilecek. Faiz oranlarını belirleyecek donenin TÜFE endeksleri ve diğer ekonomik veriler olduğu da belirtildi.

Faiz Oranları Vatandaş Lehine Olacak

Başvurular incelendikten sonra duruma göre vade imkanının 10 yıla çıkartıma ihtimali de söz konusu. Verilen kredinin oranıyla da ilgili olacak olan bu duruma vatandaşla beraber karar verişecek. Kredi desteği nakit olarak verilmiş olacak. Değişken faiz oranının vade imkanlarına göre şekil alacağının altı ısrarla çizildi. Buna göre 0 ila 2 yıl arası vade seçeneğini değerlendiren vatandaşların faiz oranı DİBS+%1, 2 ila 5 yıl arasında vade imkanını seçen vatandaşların faiz oranı DİBS+%2, 5 ila 10 yıl arsı vade imkanından yararlanacak vatandaşların faiz oranı DİBS+%3 olarak hesaplanacak. TÜFE endeksleri de değerlendirilirken 0 ila 2yıl ve 2 ila 10 yıl arası vade imkanı olarak sınıflandırılmaya gidilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP