DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
İş Bankası Yeni Döneme Hızlı Giriş Yaptı Vatandaşları Bekleyen Sürpriz Ne?
  • Finans 365
  • Gündem
  • İş Bankası Yeni Döneme Hızlı Giriş Yaptı Vatandaşları Bekleyen Sürpriz Ne?

İş Bankası Yeni Döneme Hızlı Giriş Yaptı Vatandaşları Bekleyen Sürpriz Ne?

Vatandaşlara sık sık kredi veren İş Bankası ismini tarihe altın  harflerle yazdırdı Bol bol kredi kampanyasıpaylaşan banka bir yenilik başlattı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:37
İş Bankası Yeni Döneme Hızlı Giriş Yaptı Vatandaşları Bekleyen Sürpriz Ne?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıylavatandaşlariçin uygun kredi kampanyalarıhazırlayan banka yeni dönem için 2 farklı kredi kampanyası ile kamuoyunungündemine bomba gibi düştü. Açıklamaya göre hem esnaflar için kredi kampanyasıçıkartan baka hem de diğer vatandaşlar için ihtiyaç kredisi çıkarttı. Yeni ödemede en çok konuşulan yenilik elbette bu olmayacaktır. Vatandaşlar kredi kampanyalarınısadeceİşCep ile yapabilecek. Tamamen online sistem üzerindeçalışacak olan banka bu sayede pandeminin hayatınıza katmış olduğu sosyal mesafeyi de korumuş olacak. Kredikampanyasına dair detayları paylaşan yetkililervatandaşları daha fazla sevindirecek. Online başvuru bağlamında kişiler 7 gün 24 saat boyunca kredi başvurudabulanabilecek.

Sadece Bir Uygulama Yeterli Olacak

Esnaflar için verilecekkredide İş Bankası 125 bin TL kredi limiti oluşturulurken vatandaşlar için hazırlana kredi kampanyası için 80 TL kredi limiti oluşturuldu. Vadeseçenekleriseçilen kredi kampanyasına göre farklılık gösterecek. İhtiyaçkredisi için geçerli olacak olan vade seçeneği 36 ay iken esnafla içinoluşturulankredikampanyası için 60 aya varan vade seçenekleriuygulanmış olacak. Her iki kredi kampanyası için vatandaşlara %1.8 oranında faiz uygulayacak olan banka pandemininbaşında a bu yana faiz oranlarında ciddi bir değişime gitmedi. Başvurular ise sadece İşCeparacılığıyla yapılacak. İster telefonunuzdan ister internet bankacılığıileulaşılacakİşCepsayesinde tüm işlemliniderli toplu tek sistemde görüntülenmiş olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP