DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gelişmelerle Yine Yer Yerinden Oynayacak!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gelişmelerle Yine Yer Yerinden Oynayacak!

Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gelişmelerle Yine Yer Yerinden Oynayacak!

İzlenen dizide büyük şok! Masumlar Apartmanında haftaya işler karışacak! İnci Han ile ilgili gerçeği kabul edecek mi? Safiye’nin sırrı ne? Yeni bölüm ile ilgili ilginç olaylar çok konuşulacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:37
Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gelişmelerle Yine Yer Yerinden Oynayacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sevilen dizi Masumlar Apartmanı’nın 10.bölümünden 2. fragmanı yayınlandı. Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümünde Safiye ile Han arasında büyük bir tartışma yaşanıyor. Han da Gülben, babası ve kardeşini de alarak restorana yemeğe gidiyor. Han’ın ailesi restoranda karşılarında İnci’yi bulunca şok yaşıyor. Evde tek kalan Safiye elektriklerin kesilmesiyle birlikte korku dolu dakikalar geçiriyor. Safiye’nin geçmiş vakitte annesinden dolayı erkek arkadaşının ölümüne sebep olduğu da ortaya çıkıyor.

Başarılı oyunculuklar ve senaryosuyla dikkatleri çeken TRT1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nın 17 Kasım Salı akşamı televizyonlara gelecek olan 10.bölümünden 2. fragman yayınlandı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınan ve gerçek bir hikayeyi yansıtan Masumlar Apartmanı’nın yeni bölümünde Han, ailesinin gizemli sırlarını ve herkesten sakladıkları çöp evi İnci’ye gösteriyor. İnci ise Han’ın ailesine sahip çıkmasından ötürü duygulanıyor ve “Seni çok seviyorum” diyerek sarılıyor.

Son Bölümünde Yine Kalplere Dokundu!

Yayınlanan son bölümünde evlilik hayalleri kurduğu Esat’ın kendisini sevmediği söylemesinden Gülben çok kötü bir yıkım yaşadı. O dakikalara şahit olan Safiye de Gülben’i zorla eve götürdü ve annesinin yıllar önce kendisine yaptığının aynısını yaparak bağırmaya başladı. Dehşete düşen Safiye, Gülben’in en sevdiği aşk romanlarını camdan dışarı fırlattı. Gülben de annelerinin kıyafetlerini sokağa attı. İkilinin arasındaki kavgaya o anda sokaktan geçen İnci de şahit oldu. Han da radikal bir karar alıp artık İnci’ye ailesiyle ilgili bütün doğruları söylemeye karar verdi. Bunda sonra peki neler olacak?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP